Záhradné kreslo: nepodstrádateľný doplnok rodinných domov

Záhradné kreslo: nepodstrádateľný doplnok rodinných domov

S príchodom pekného počasia sa zvyšuje dopyt po záhradnom nábytku, prečítajte si náš článok o záhradných hojdacích sieťach a inom záhradnom nábytku, ktorý vám pomôže pri výbere...

S príchodom priaznivého počasia rastie dopyt po záhradnom nábytku, pretože každý rád relaxuje vonku na dvore s dobrou knižkou, alebo záhradkárčením. Ak aj Vy radi dôkladne premýšľate nad tým, na čo míňate svoje peniaze, prečítajte si náš článok o závesných záhradných kreslách a inom záhradnom nábytku, aby sme Vám s výberom mohli pomôcť!

 

Variácie na závesné záhradné kreslá

Hojdacie siete zažívajú v posledných rokoch renesanciu. Pravdou je,že nielen deti, ale aj dospelí milujú hojdanie, aj keď sa nepriznajú. Je všeobecne známe, že kývavý pohyb má upokojúci účinok, keďže ide o veľmi podobný zážitok, aký zažívame v stave plodu v maternici. Navyše, práca v záhrade je oveľa príjemnejšia, ak vieme, že potom môžeme relaxovať pri studenej limonáde a vzršujúcej knihe v našom obľúbenom kresle, hojdacej sieti, alebo záhradnom nábytku.

Alinda.sk ponúka široký výber záhradnej techniky, aby bola záhrada skutočným miestom pre relax.  Našim cieľom je ponúkať produkty s jednoduchým dizajnom, vhodné do každej domácnosti. Nie je tomu inak ani v prípade závesných kresiel, ktoré sú dostupné v troch rôznych farebných prevedeniach. Sedadlo aj operadlo sú čalúnené pre maximálne pohodlie, pritom výstuha poskytuje oporu pre závesné kreslo. Pomocou háku alebo lana ho môžete upevniť kdekoľvek, aj preto je veľmi praktické.

 

Kúpte  si ho teraz za zvýhodnenú cenu a relaxujte, hojdajte sa, vznášajte sa v príjemnom letnom počasí, zatiaľ čo svetlo preniká cez stromy. Je to skutočná sloboda, relax, ktorý musíte zažiť. Ak si radi užívate život, máte radi prírodu a radi oddychujete s knihou, alebo pohárom vína, potom je tonto produkt pre Vás to pravé.

Navyše teraz si môžete nájsť aj módme tkané, strapcové kúsky, ktoré vyzerajú skvele, no pre maximálne pohodlie potrebujete jeden alebo dva vankúše navyše.

 

2. ábra: static.jutarnji.hr

 

Sú obľúbené aj závesné kreslá s rámom v tvare listu a pevným oceľovým rámom.

 

3. ábra: yardzen.com

 

Ak sa poobzeráte medzi hojdacími kreslami vyššej cenovej kategórii, nájdete kúsky vyrobené z ocele a polyratanového materiálu, väčšinou so stojanom, s luxusnými, odolnými štrukturovane tkanými polyesterovými vankúšmi.

 

4. ábra: bcbmall.com

 

Aké je odolné závesné kreslo?

Pre tých, ktorí si chcú v hojdacom kresle užiť úplný pokoj a maximálne pohodlie, sa oplatí najprv pozrieť na materiál kresla. Materiál u nás dostupných produktov je pevné plátno s čalúnenými plochami, takže vzduch presakuje aj v tých najväčších horučavách, naberá aj obrysy nášho tela, takmer budete mať pocit, že sa v ňom vznášate.

 

Ak chcete hojdacie kreslo používať vonku takmer celé leto, zvážte možnosti sušenia a prania. Hojdacie kreslá môžete prať na 40 stupňov, takže ak sa zašpinia, stačí ich vložiť do práčky a po uschnutí budú opäť skvele použiteľné, farba nevybledne, materiál sa nenatiahne.

 

 

 

Ak ste si po čase svoju hojdaciu sieť tak zamilovali, že bez nej nechcete ísť ani na dovolenku či túru, je dôležité, aby ste si ju mohli zbaliť a vziať so sebou. Naše produkty vážia iby 1,79 kg.

 

 

Konce hojdacieho kresla z pevnej látky sú vybavené otvorenými slučkami, ktoré umožňujú felxibilné upevnenie. Na konci leta ho jednoducho zavesíte do interiéru, pretože aj tam sa perfektne hodia, takže pohodlného vznášania sa nemusíte vzdávať ani počas chladnejších zimných večerov.

 

Užitočný záhradný nábytok

Záhradné lehátka

Sám alebo spolu? Ako sa najradšej opaľujete? V ponuke eshopu Alinda.sk nájdete záhradné lehátka pre jedného, alebo dvoch. Spoločné je, že každý model má pohodlný, pevný kovový rám, ktorý obstojí v skúške času a polyesterový materiál ležadiel zaručuje pružnosť plochy na ležanie. Lehátka pre dvoch z našej ponuky sú vybavené aj so strieškou. Ich pevný kovový rám je odolný. Nech si vyberiete ktorýkoľvek produkt z našej ponuky, jednoducho ho umiestníte na terasu, balkón alebo do záhrady, alebo do blízkosti bazéna a užite si relax aj počas všedných dní, ako keby ste boli na dovolenke.

 

 

Drevený záhradný nábytok

S našim klasickým dreveným záhradným nábytkom vytvoríte útulné prostredie v záhrade, na terazse alebo priamo pri bezéne. Ak chcete byť v blízkosti prírody, vyberte si z našich krásnych exteriérových kúskov z borovice alebo topoľa. Naše ležadlo v americkom štýle je v ponuke s alebo bez podnožky,  drevená záhradná súprava pre dvoch sa zmestí aj na tie najmešie miesta, drevené hojdacie lehátko bude dizajnovým kúskom Vašej záhrady, drevené relaxačné lehátko si môžete prispôsobiť ako je to pre Vás najpohodlnejšie.

 

Slnečníky a príslušentvo k nim

Kedysi sme videli slnečníky len na kúpaliskách, teraz sú povinným kúskom záhrady kvôli pribúdajúcemu UV žiareniu. V našej ponuke nájdete veľký slnečník s nastaviteľným uhlom sklonu, pod ktorý sa zmestí celá rodina. Ak ste fanúsikom stredomorkej atmosféry, pozrite  si naše 2,7- metrové závesné slnečníky. Medzi doplnkami si môžete nájsť plniteľné stojanyLED osvetlenie a moskytiéru.

 

 

Odolné kovové doplnky

Pokiaľ máte radi odolné kovové výrobky, spoznajte najnovší produkt z našej ponuky, čím je elegantná záhradná lavička. Vďaka čistému a jednoduchému štýlu si nájede svoje miesto v každej záhrade, na terase alebo v parku. Jeho čierna farba pôsobí klasickým dojmom. Kvetinové stojany sú dostupné za akciové ceny, sú praktickým pomocníkom. Poličky sú nad sebou, takže nezaberú veľa miesta v priestore. Ich konštrukcia je odolná, sú vyrobené z kovu a môžu byť použité v interiéri aj exteriéri. A pokiaľ ide o záhradu, nemôžeme zabudnúť ani na ohnisko s grilom, ktorý funguje na drevo, drevené uhlie alebo brikety, na grile si môžete piecť mäso, zeleninu a syry. Je vybavený dvojitou mriežkou, podpaľovač môžete umiestniť na spodnú mriežku, takže pod ňu môže prúdiť vzduch a na jednom mieste sa zbiera aj padajúci popoľ. Horná mriežka slúži na pečenie. K produktu patrí aj mriežkový kryt lapača iskier, ako aj kutáč, ktorý je vhodný okrem podpichovania ohňa aj na bezbpečné vybratie vyhrievaných prviek z ohniska.

 

Ak máte  „len” balkón

Nemáte veľkú záhradu? Nevadí! Aj malý balkón sa dá perfektne zariadiť pre Vaše pohodlie počas celého leta a Vy môžete tráviť príjemné večery vonku s dobrou knihou alebo pohárom vína. Závesný polkruhový stôl na balkón odporúčame najmä na malé terasy a balkóny, kde je málo miesta. keď ho nepoužívate, stačí ho zložiť, aby nezaberal miesto. Z 2 farieb si môzete vybrať ten, ktorý sa Vám najviac páči. Stolová doska má mozaikový vzor, je mimoriadne dokoratívna. Provensálsky štýl  podčiarknu stoličky s mozaikovým vzorom. Ich konštrukcia je odolná vďaka zliatiny kovu akeramiky. Môžete si byť istí, že budú večným prvkom, ktorých si zamiluje celá rodina aj Vaši priatelia. Na dostatočnú ochranu pred slnkom netreba zabúdať ani na tých najmenších balkónoch.  Slnečník na balkón z našej ponuky bol špeciálne navrhnutý na balkóny, dá sa nastaviť  priamo pri stene a otvoríte ho kľukou- s minimálnou námahou. A keď je správny nábytok na svojom mietste, nasleduje osvetlenie, aby letné večery mohli trvať čo najdlhšie. Solárna dekoračná svetelná reťaz využíva energiu slnka! Nabíja sa kým ste v práci, večer si môžete užívať príjemné osvetlenie!

 

 

Ďalší nábytok z našej ponuky hľadajte v eshope Alinda.sk, využite zľavy, vyberte si dokonalý kúsok, ktorý bude neielen ostrovom pokoja ale aj ozdobou Vašej záhrady.

 

 

Predchádzajúci Záhradný nábytok na jar a leto
Ďalej Cvičenie s posilňovacou gumou pre začiatočníkov a pokročilých