Vodeodolná svetelná reťaz – Dekorujte svetlami!

Vodeodolná svetelná reťaz – Dekorujte svetlami!

Rozžiarte celú záhradu pomocou radu svetiel...

Terasová sezóna je konečne späť! Čoraz častejšie sa stáva, že keď je pekné počasie, obývačka a jedáleň (aspoň jej funkcia) sa presúvajú von. Okrem pohodlia sa oplatí zamerať aj na atmosféru. Vonkajšie osvetlenie je nevyhnutným doplnkom pre špeciálne, útulné terasy, záhrady a balkóny. Ukážeme vám, ktoré si vybrať!

 

Ako zútulniť svoju terasu

  • Ak chcete zútulniť svoju terasu, môžete si vytvoriť príjemné prostredie len niekoľkými jednoduchými krokmi:

    • Svetlá: Na vytvorenie útulnej atmosféry na terase použite vhodné osvetlenie. Môžete myslieť na všeobecné osvetlenie, ako sú závesné alebo bodové svetlá, ale nezabudnite použiť aj špeciálne náladové osvetlenie. K útulnej atmosfére prispejú sviečky, lampáše alebo svetelné reťaze.

     

    • Rastliny: Vysaďte na terase kvety, zelené rastliny a kríky. Živé rastliny dodajú priestoru sviežosť a prirodzenosť. Môžete použiť aj kvetináče, závesné koše alebo stojanové držiaky na rastliny. Vyberte si rastliny, ktoré dobre rastú a sú vhodné pre dané ročné obdobie.

  • Pohodlný nábytok: Vyberte si pohodlný a štýlový nábytok. Vonkajšie pohovky, ležadlá, ležadlá, hojdacie siete a hojdacie postele sú dobrou voľbou. Je dôležité, aby bol nábytok pohodlný a dobre zapadol do priestoru bez toho, aby pôsobil neprehľadne.

- 24%
szürke
Delux zero gravity lehátko, rôzne farby
Special Price € 75.90 RRP: Regular Price € 99.90 Aktuálna maloobchodná predajná cena odporúčaná výrobcom.
Zhrnutie objednávky

 

      • Farby a vzory: Vyberte si vankúše, dekoračné vankúše alebo obrusy s jasnými farbami alebo zaujímavými vzormi. Tieto doplnky oživia vašu terasu a budú odrážať váš osobný štýl

       

      • Príjemné detaily: Dekoratívne vankúše, svietniky, nástenné závesy a veselé kvetináče robia priestor ešte jedinečnejším a príjemnejším.

       

      • Hudba: Nainštalujte reproduktory alebo použite prenosný soundbar a prehrávajte si obľúbené skladby, keď trávite čas v záhrade.

 

Ako používať solárne záhradné svetelné reťaze

Solárne záhradné svetelné reťaze majú mnoho výhod: 

  • je šetrný k životnému prostrediu, pretože je napájaný solárnym panelom
  • nákladovo efektívne, nemusíte sa starať o náklady na elektrickú energiu pri každodennej prevádzke
  • nezávislosť od elektrickej siete, čo môže byť užitočné najmä v oblastiach, kde nie je elektrická sieť k dispozícii alebo je nestabilná
  • jednoduchá inštalácia a premiestňovanie, nie je potrebné inštalovať ani pripájať elektrické káble
  • automatická prevádzka, nie je potrebné zapínať a vypínať, žiarovky sa zapínajú automaticky pri súmraku
  • dekoratívne a atmosférické, prispievajú k zlepšeniu atmosféry a výzdobe vonkajšieho priestoru
  • vďaka odolnej, vodotesnej konštrukcii dokážu svetelné reťaze odolať dažďu

Solárna záhradná svietiaca reťaz 100 LED
Solárna záhradná svietiaca reťaz 100 LED
Special Price € 6.90 RRP: Regular Price € 16.89 Aktuálna maloobchodná predajná cena odporúčaná výrobcom.
Zhrnutie objednávky

 

 

Je univerzálny, môžete ho rýchlo a jednoducho pripevniť na bočnú stranu domu, na stĺpy, trámy terasy, balkónové zábradlie, zavesiť na stromy, kríky. Ideálne na miesta, kde je náladové osvetlenie potrebné len dočasne: svadby pod holým nebom, festivaly, podujatia pod holým nebom.

 

Výhody vodotesnej  dekoračnej reťaze 

Solárny svetelný reťaz má mnoho výhod, ale jeho prevádzka je neistá, pretože závisí od počtu hodín slnečného svitu. Jej svietivosť nenahrádza osvetlenie terasy alebo záhrady, ale je skôr dekoratívnym prvkom. Ak chcete spoľahlivý zdroj vonkajšieho svetla, vyberte si vodotesnú dekoratívnu žiarovku, ktorá má pre vašu terasu alebo iné vonkajšie priestory mnoho výhod:

  • Odolnosť voči poveternostným vplyvom: Pri návrhu a konštrukcii strešných okien sa používajú materiály, ktoré sú odolné voči poveternostným vplyvom. To znamená, že sú odolné voči vlhkosti, dažďu, snehu a iným vplyvom prostredia. Vďaka tomu ich môžete používať v exteriéri bez obáv z poškodenia.

 

  • Odolnosť: Dekoratívne reťaze sú vyrobené z odolných materiálov, ktoré zaručujú dlhú životnosť. Sú odolné nielen voči poveternostným vplyvom, ale aj voči opotrebovaniu a UV žiareniu. To znamená, že sa môžete dlho tešiť z dekoratívneho osvetlenia bez toho, aby ste museli neustále vymieňať žiarovky alebo celú súpravu.

 

  • Bezpečné používanie: Vodotesné dekoratívne reťaze majú vo všeobecnosti vysokú úroveň bezpečnosti. Mnohé modely majú zabudovanú ochranu proti úrazu elektrickým prúdom, prehriatiu a skratu.

 

  • Všestranná využiteľnosť: Dajú sa bežne používať na terase, počas záhradnej párty, okolo bazéna alebo na akomkoľvek inom vonkajšom priestranstve. Možno ich nainštalovať takmer všade, kde je potrebné náladové osvetlenie.

 

  • Elegantný vzhľad: Vodotesné dekoratívne reťaze dodajú estetický a štýlový vzhľad každému vonkajšiemu miestu. Či už chcete romantické, náladové svetlá alebo veselší a farebnejší vzhľad, vodotesné dekoratívne žiarovky vám uľahčia dosiahnutie požadovaného efektu.
Vízálló dekor égősor
Vodeodolná svetelná dekoračná reťaz, 15 ks...
Special Price € 47.90 RRP: Regular Price € 76.89 Aktuálna maloobchodná predajná cena odporúčaná výrobcom.
80%
1 Hodnotenie
 

Tipy na používanie dekoratívnych svetelných reťazov

Svetelná dekoračná reťaz je sám o sebe pôsobivým pohľadom a za teplých večerov po západe slnka vytvára zvláštnu atmosféru. Tú zasa môže umocniť spôsob jeho umiestnenia. Či už ho zavesíte na balkón, terasu alebo do záhrady, vytvorí útulnú atmosféru letných večerov.

 

Balkón pre dve osoby

S niekoľkými trikmi môžete zútulniť aj malý balkón. Všetko, čo potrebujete, je závesný balkónový stôl, niekoľko skladacích stoličiek, mäkký koberec a dekoratívna žiarovka. Môžete ho viesť pozdĺž zábradlia, upevniť na strop v tvare písmena Z, obtočiť okolo zábradlia alebo vďaka silnému káblu môže voľne visieť, len ho pripevnite k dvom okrajom balkóna.

 

Osvetlenie zabudovanej terasy

Dekoratívne svetelné reťaze  sa najčastejšie používajú na krytých terasách. K dispozícii je sieťová prípojka, ale nie je potrebné žiadne ďalšie zapojenie ani svietidlá. Kábel môžete zavesiť na krúžky zásuviek okolo trámov alebo ho v radoch pripevniť na strešnú konštrukciu. Alebo si môžete vybrať časť, ktorú chcete osvetliť.

 

 

Svetlá pod holým nebom

Dekoratívna reťaz  má stupeň krytia IP65, čo znamená, že je plne chránená proti prachu a nízkotlakovým prúdom vody zo všetkých smerov. Môžete ju teda používať kdekoľvek vonku a na konci sezóny ju nemusíte demontovať.

 

 

Svadba pod holým nebom

Počas príjemného letného večera nie je nič krajšie ako svadba pod holým nebom v trblietavých svetlách. Ak budete večerať a tancovať vonku, musíte sa uistiť, že máte správne osvetlenie. Dekoratívny svetelný reťazec sa dá spojiť do niekoľkých kusov a osvetliť tak veľkú plochu. Okrem svadieb sa dá použiť aj na iné vonkajšie podujatia a festivaly.

 

 

Dekorácia a osvetlenie v jednom

Ak už máte svetlo na terase, môžete strešné okno použiť ako dekoratívny prvok. Ak to napájanie umožňuje, môžete ho zavesiť nad stôl v záhrade, ozdobiť ním detský indiánsky stan alebo ním obtočiť stojan hojdačky. Ideálne na miesta, kde je svetlo potrebné len dočasne.

 

 

Bezpečné používanie dekoračných reťazov

Bezpečný a odolný kábel má 15 objímok, do ktorých jednoducho zaskrutkujete priložené teplé biele žiarovky a môžete ich používať.Kábel môžete zavesiť na krúžky na objímkach alebo ho dokonca omotať okolo trámu. Žiarovky aj objímky sú vodotesné, takže si nemusíte zaobstarávať samostatný prístrešok, aby vaše kreatívne nápady zostali voľné. Ak si kúpite viac ako jeden reťazec žiaroviek, môžete ich bez námahy spojiť a vytvoriť tak ešte dlhší reťazec.

 

Vízálló dekor égősor
Vodeodolná svetelná dekoračná reťaz, 15 ks...
Special Price € 47.90 RRP: Regular Price € 76.89 Aktuálna maloobchodná predajná cena odporúčaná výrobcom.
80%
1 Hodnotenie
 

Predchádzajúci 10 cvičení s fitness loptou na rozhýbanie tela
Ďalej Záhradná hojdačka – ostrov pokoja v záhrade