Usporiadanie písacieho stola: ako udržiavať poriadok počas práce?

Usporiadanie písacieho stola: ako udržiavať poriadok počas práce?

Tu je niekoľko tipov, vďaka ktorým bude váš stôl uprataný ako nikdy predtým...

Poznáte ten pocit, ako stojíte nad pracovným stolom, ale je taký neporiadok, že už nemáte kam dať pohár alebo notebook? Máme dobrú správu! Máme niekoľko tipov, ktoré Vám uľahčia udržavanie poriadku na pracovnom stole, ako nikdy predtým. Premeňte svoju pracovňu na miesto, kde Vy alebo niektorý člen Vašej rodiny rád trávi čas. Či už ide o prácu, ktorá si vyžaduje veľa pozornosti, o hry, alebo kreatívne činnosti, u nás si nájdete všetko, čo potrebujete.

Organizéry na písací stôl

Ak počas práce chcete sedieť kľudne pri stole, oplatí sa mať potrebné veci v blízkosti seba. To zvyčajne vedie k neporiadku, ktorý deň čo deň vládne na našom stole. Prvým a najdôležitejším je dôkladné pretriedenie predmetov, hneď potom nasleduje zoskupenie a systematizácia. Tie kroky sa uplatí nasledovať aj vtedy, keď sa Vám to nechce urobiť, pretože správnou systematizáciou môžeme v budúcnosti ušetriť veľa času.

Počas vytriedenia ste sa zbavili nepotrebných vecí, nasledujú menej dôležité dokumenty, treba ich odložiť zo stola. Vtedy nasleduje otázka: v poriadku, ale kam? Teleskopická mobilná polica je vhodná do každej skrinky na jednoduché získanie ukladacie priestoru navyše. Práve nepoužívané veci môžeme schovať bez veľkej investície.

 

 

Keďze na stole ostali len tie najdôležitejšie dokumenty, stačí ich len zorganizovať a sprehľadniť.

 

 

2- poschodový kuchynský vozík bol pôvodne navrhnutý do kuchyne, ale výborne sa hodí aj na pracovný stôl, ak máte radi industriálny štýl. K dispozícii sú dva koše rovnakej veľkosti, ktoré sa jednoducho premiestňujú a ľahko sa čistia. Tento organizér má okrem pevných nožičiek aj 4 kolieska, ktoré sa dajú namontovať, takže je možné veľmi jednoducho zmeniť jeho polohu a v prípade potreby zaistiť brzdamy na kolieskach.

Ak máte menšie predmety, ktoré chcete odložiť pred zvedavými pohľadmi, vyskúšajte bezpečnostnú krabicu v tvare knihy. Vaše poklady v podobe „slovníka” sa dajú uložiť na pracovný stôl, alebo na policu, takže na stole nebude neporiadok. Ľahko sa otvára a zatvára pomocou priložených kľúčov.

Potom v závislosti od toho, koľko miesta Vám zostane, môžete kúpiť tvrdé, alebo papierové šanóny, na ktoré môžete zaznamenávať jeho obsah, takže, ak niečo potrebujete, budete vedieť, kam presne musíte siahnuť, prípadne kam ten dokument  vrátiť, aby ste to našli aj nabudúce. Jedným z najdôležitejších prvkov upratovania je, že po skončení denných úloh treba zanechať na stole čo najväčší poriadok. Usporiadaný a čistý pracovný povrch na druhý deň ráno Vám umožní začať deň oveľa jednoduchšie a motivovanejšie.

Fotó: pixabay.com

 

Praktický písací stôl s úložným priestorom

Čo je možno ešte dôležitejšie, ako organizovanie, je zistiť, či používate ten najvhodnejší stôl. Z ponuky Alindy si môžete vybrať z niekoľkých typov, my Vám v tom pomôžeme.

Písací stôl v tvare L

 

Pohodlný písací stôl za prijateľnú cenu. Nemusíte sa sťahovať do väčšej kancelárie, aby ste sa pohodlne zmestili, písací stôl v tvare L pomôže využiť možnosti daného priestoru a vytvoríte priestor na zakladače, šanóny, brožúry, na druhú stranu sa pohodlne zmestí notebook a ešte väčší monitor. Nemusíte sa obávať, že hrnček na kávu spadne počas práce: všetko má svoje miesto, pričom pracovné prostredie zostáva priehľadné a usporiadané. Vďaka rohovému dizajnu sa zmestí aj do menšej kancelárie alebo izby. Stôl disponuje aj držiakom na klávesnicu, teraz v ponuke s dopravou zadarmo.

Skladací stôl na stenu

 

 

Skladací stôl na stenu pomôže uvoľniť veľa miesta. Špeciálny, dizajnový prvok, ktorý je ideálny na prácu z domu, písanie, kreslenie, pripravenie domácich úloh. Okrem pracovne, obývačky či spálne ho využijete aj v jedálni a kuchyni, perfektná voľba do malých bytov. Jeho plocha na písanie je vhodná na písanie poznámok, korková časť na umiestnenie cetlíkov. Nábytok je dostupný v dvoch farbách, čiernej a bielej.

Herný stôl

 

 

Pre milovníkov počítačových hier sú špeciálne dôležité rôzne doplnky, vďaka čomu je herný zážitok pohodlnejší a príjemnejší. Výber stola a stoličky je dôležitý aj zo zdravotného hľadiska, aby podporili prirodzenejšie držanie tela. Herný stôl vďaka vyhotoveniu umožňuje pohodlné sedenie, okrem toho môžete položiť nohy na spodný držiak. Pre pohodlnejšiu oporu hlavy je možné na hornú policu umiestniť až 2 monitory a namontovať na ňu reproduktory. Môžete pod ňou skladovať Vašu zbierku hier, ako aj ďalšie doplnky. Na obidvoch stranách stola je jeden držiak na slúchadlá, poháre a fľaše. Na zadnej stene police sú zabudované konektory, 2 sieťové a 2 USB konektory. Stôl je možné pripojiť  do zásuvky pomocou kábla dĺžky 175 cm.

V našom eshope u dostupné aj gamer stoličky v dvoch rôznych typoch.

Sklopný kresliaci stôl

 

Rysovací stôl je multifunkčnou pracovnou stanicou. Kresliaci stôl môže byť vhodný na profesionálne alebo hobby využitie. V prípade stolov pre grafikov je dôležité, aby bolo možné stôl nakloniť v záujme produktívnej práce a aby sa predisľo problémov s chrbticou. Stolovú dosku je možné nakloniť medzi 0 a 65°, je výškovo nastaviteľná. Na bočnej strane sú rôzne odkladacie priehradky, navyše je vybavený 2 zásuvkami, aby ste počas používania všetky potrebné nástroje mali poruke. Pod sklopnou doskou stola sa nachádza menší odkladací priestor pre ďalšie náradie, zošity, knihy. Pod stolovou doskou sa ako doplnková odkladacia možnosť nachádza kovová polička, na ktorej môžete skladovať rôzne farby a väčšie náradie. Stôl je dodaný s kovovou stoličkou s mäkkým sedadlom z umelej kože pre Vaše pohodlie.

Elektrický, vyškovo nastaviteľný rám stola

 

 

 

Elektrický, výškovo nastaviteľný rám stola je skutočne moderným nástrojom pre prácu z domu, ale je vhodný aj do kancelárie. Jednoduché zloženie a prevádzkovanie pomocou manuálu a súčiastok z balenia. Stolový rám je dodaný s 1 riadiacou jednotkou, pomocou ktorej si môžete prispôsobiť výšku stola podľa vlastných predstáv, v placoch alebo centimetroch. Vďaka vstavanej pamäti môžete uložiť až 4 rôzne výšky, takže Váš stôl môže byť kedykoľvek v požadovanej polohe stlačením tlačidla.

V našom eshope samozrejme nájdete aj vyborné stoličky. Nech ide o gamer stoličkyergonomické kancelárske stoličkyprémiové riaditeľské otočné stoličky (ktoré sú už dostupné aj s funkciou masáže) alebo otočná stolička s podrúčkami, u nás si ich môžete nájsť s dodaním zo skladu.

 

 

 

Predchádzajúci Vlastnosti kvalitnej bicej súpravy
Ďalej Techniky a výhody thajskej masáže