Sady jedálenských stoličiek a jedálenských stolov pre všetky štýly

Sady jedálenských stoličiek a jedálenských stolov pre všetky štýly

Minimalistický, vintage, klasické? Nech už u vás doma prevláda akýkoľvek štýl, pomôžeme vám vybrať jedálenské stoličky a jedálenský stôl, ktoré sú pre vás tie pravé...

Minimalistický, škandinávsky, klasický? Bez ohľadu na veľkosť a štýl vášho domova vám pomôžeme vybrať jedálenskú stoličku a jedálenský stôl. Či už ide o malú kuchyňu, samostatnú jedáleň alebo priestranný spoločenský priestor, ukážeme vám riešenia pre praktický, pohodlný a pútavý nábytok do jedálne.

 

Oddelenie jedálne od ostatných častí domu

Pred niekoľkými desaťročiami jedálene neboli bežnou śučasťou domu. Ak bola obývacia izba dostatočne veľká, bol rodinný stôl umiestnený tam, kde sa podávali jedlá, v menších bytoch bol stôl a stoličky umiestnené v kuchyni.

Dnes sa môže používať ako samostatná jedáleň alebo ako súčasť obývačky či kuchyne. Jedáleň môžete ľahko oddeliť od zvyšku domácnosti kobercom, pohovkou, rôznymi policovými systémami alebo výraznou zmenou štýlu. Na tento priestor sa oplatí klásť väčší dôraz, pretože je to jedna z hlavných častí domácnosti. Práve tu sa odohrávajú najväčšie rozhovory, rodinné jedlá, oslavy, stolové hry a mnohé ďalšie dôležité udalosti.

 

Najobľúbenejšie štýly jedální

Nájsť správny jedálenský stôl so stoličkami nie je jednoduchá úloha. Väčšinou ide o obmedzenia týkajúce sa veľkosti, ale veľmi dôležitý je aj výber správneho štýlu, materiálu a farby. Pri výbere stola zohráva kľúčovú úlohu napríklad životný štýl, ktorý vediete. Ak ide o veľkú rodinu, musíte sa k nemu pohodlne zmestiť, a ak pravidelne organizujete stretnutia s priateľmi, dôležitá je aj organizácia priestoru a estetika. Výber správneho jedálenského stola a stoličiek môže byť v malej domácnosti ešte väčšou výzvou, ale s niekoľkými praktickými nápadmi a správnym nábytkom môžete vytvoriť útulný a pohodlný jedálenský kút.

 

Škandinávsky štýl

 

Škandinávsky interiérový dizajn je v poslednom čase jedným z najobľúbenejších štýlov. Jeho hlavnými charakteristikami sú používanie prírodných materiálov, jednoduchosť, organické tvary a svetlo. Nábytku dominujú čisté, chladné farby, ktoré možno kombinovať s farebnými doplnkami. Okrem vzhľadu je dôležitý aj komfort, praktickosť a odolnosť.

Betti kárpitozott szék, 2 db
Čalúnené stoličky Betti, 2 ks
Special Price € 93.90 RRP: Regular Price € 128.90 Aktuálna maloobchodná predajná cena odporúčaná výrobcom.
Zhrnutie objednávky

 

Minimalistický štýl

 

V minimalistickej jedálni je nábytok jednoduchý, čistý a nezdobený, bez akýchkoľvek ozdôb alebo okázalosti, ale elegantný. Farby nie sú príliš sýte, najčastejšie sa používa sivá, čierna a biela. Ak sa vám to zdá príliš strohé, ale napriek tomu sa chcete držať minimalistického interiéru, môžete použiť aj teplé odtiene, väčšinou v kombinácii s bielou a hranatými tvarmi. Naše moderné jedálenské súpravy stoličiek so stolom aj bez stola nájdete v čiernej, bielej a sivej farbe.

fekete
Moderné jedálenské stoličky, 4 ks, 4 rôzne...
Special Price € 93.90 RRP: Regular Price € 132.90 Aktuálna maloobchodná predajná cena odporúčaná výrobcom.
Zhrnutie objednávky

 

 

Loftový štýl

 

V loftovom štýle sa nábytok používa minimálne a vyznačuje sa funkčnosťou a minimalizmom. Pri použití materiálov prevláda koža, kvalitné drevo, oceľ a hliník. Pre tento štýl sú charakteristické vysoké stropy a veľké okenné plochy. Používajú sa aj jedálenské stoličky, zvyčajne vyrobené z kovu.

sötét fa ülés
Kovové jedálenské stoličky Panni, 2 ks, rô...
Special Price € 42.90 RRP: Regular Price € 76.89 Aktuálna maloobchodná predajná cena odporúčaná výrobcom.
Zhrnutie objednávky

 

 

Klasický štýl

Klasický štýl, rovnako ako podkrovie, si vyžaduje vysoký, priestranný priestor, ale nemusíte sa ho vzdať, ak to váš domov neumožňuje. V súčasnosti nie je nezvyčajné vidieť klasické jedálenské stoličky v kombinácii s moderným nábytkom. Je rafinovaný, čistý a elegantný a v prípade jedální sa to najlepšie odráža v materiáloch a vzoroch kobercov a jedálenských stoličiek. Pre rodinu, kde sa v jedálni stále niečo deje, je dobrou alternatívou jedálenská stolička s vysokým operadlom, klasickým tvarom, ale odolnou koženkou. Skombinujte ju so stolom z masívneho dreva a nenápadným dekorom.

konyhaszék
4 ks- ová sada jedálenských stoličiek, čie...
Special Price € 95.90 RRP: Regular Price € 125.90 Aktuálna maloobchodná predajná cena odporúčaná výrobcom.
Zhrnutie objednávky

 

Barokový štýl

Vneste do svojho domova nádych renesančnej elegancie a vytvorte si jedáleň v barokovom štýle! Medzi jej hlavné znaky patria oblé línie a nábytok z masívneho dreva. Nemusíte však loviť starožitný nábytok, jedinečne tvarovaný drevený jedálenský stôl s farebnými jedálenskými stoličkami a dominantným lustrom vás prenesie do Talianska 14. storočia. Efekt umocnite kovovými doplnkami, ale nohy jedálenského stola a jedálenských stoličiek môžete natrieť aj striebornou alebo zlatou farbou.

bordó
Jedálenské stoličky Molli, 2 ks, rôzne far...
Special Price € 119.90 RRP: Regular Price € 157.89 Aktuálna maloobchodná predajná cena odporúčaná výrobcom.
Zhrnutie objednávky

 

Farmársky štýl

Vďaka farmárskeho štýlu môžete navodiť atmosféru starého vidieckeho statku vytvorením harmónie medzi starým a novým nábytkom a doplnkami a zároveň sa vrátiť k prírode. Vystihuje jednoduchosť a prostotu vidieka a vytvára pohodlný a obývateľný obytný priestor.

Étkezőasztal 4 székkel
Jedálenský stôl so 4 stoličkami
Special Price € 171.90 RRP: Regular Price € 253.89 Aktuálna maloobchodná predajná cena odporúčaná výrobcom.
Zhrnutie objednávky

 

Dánsky štýl

Dánsky štýl sa rovná ohromujúcej jednoduchosti. Dôraz sa kladie na pohodlie a pokoj, kde môžu majitelia načerpať nové sily. Kontrastné odtiene, prírodné, kvalitné prvky, čisté línie. Riaditeľské kreslá prinášajú do prostredia vzrušujúce nové farby. Skladacie, prenosné a pritom pohodlné.

fehér
Režisérske stoličky, 2 ks, rôzne farby
Special Price € 79.89 RRP: Regular Price € 109.89 Aktuálna maloobchodná predajná cena odporúčaná výrobcom.
Zhrnutie objednávky

 

Aké sú vlastnosti dobrej jedálenskej stoličky a jedálenského stola?

Nestačí, aby bola jedáleň štýlová a pohodlná, musí byť útulná a príjemná, aby ste sa v nej cítili ako doma. Azda najdôležitejšie je, aby bol nábytok kvalitný a dlho slúžil rodine.

Pri stole záleží na jeho veľkosti, preto si vyberte taký, ktorý sa pohodlne zmestí do jedálne a ktorý sa pri jedení zmestí za stoličky. Ak máte často hostí, ale každý deň ho používa len malá rodina, je dobré zvážiť rozťahovacie riešenie.

Stoličky by mali byť pohodlné, najmä ak sa jedálenský stôl niekedy používa na prácu alebo štúdium. V neposlednom rade je dobré zvoliť si takú farbu, ktorá sa dá ľahko zladiť s ostatným nábytkom, a dekorácie môžete častejšie meniť, aby vás neomrzeli. Medzi obľúbené farby patrí čierna, biela, sivá a najnovšie aj modrá.

fémvázas étkezőasztal 4 székkel
Kovový jedálenský stôl so 4 stoličkami
Special Price € 129.90 RRP: Regular Price € 165.90 Aktuálna maloobchodná predajná cena odporúčaná výrobcom.
Zhrnutie objednávky

 

Záchranca malých bytov: barová stolička

V minulosti sa barové stoličky nachádzali len v baroch, nočných kluboch a hoteloch, ale dnes sú praktickým prvkom mnohých domácností. V menších domácnostiach sa musí priestor a nábytok využívať veľmi opatrne. Riešením môže byť niekoľko praktických barových stoličiek, ktoré vám umožnia využiť kuchynskú linku ako stôl alebo dokonca vytvoriť malý jedálenský ostrov pozdĺž steny. Ponuka je široká, takže si ľahko nájdete tú, ktorá vám bude vyhovovať veľkosťou, štýlom a farbou.

 

Moderné, lesklé barové stoličky

Ak ste fanúšikom minimalistického dizajnu, jednofarebná plastová barová stolička Kitti môže byť dekoratívnym doplnkom vašej kuchyne a jedálne s lesklým povrchom, ktorý do vášho prostredia vnesie výrazne moderný štýl. Veľkou výhodou je, že je odolná a ľahko sa čistí. Okrem klasickej čiernej a bielej si môžete vybrať aj výraznú červenú alebo striebornú farbu.

Kitti bárszék fekete
Barové stoličky Kitti, 2 ks
Special Price € 75.89 RRP: Regular Price € 98.90 Aktuálna maloobchodná predajná cena odporúčaná výrobcom.
Zhrnutie objednávky

 

Barové stoličky s opierkou chrbta

Polkruhové operadlo a opierka na nohy dodávajú barovým stoličkám čistý vzhľad a pohodlnú a stabilnú oporu. Sedadlo je otočné. Jej lesklé nohy dodajú eleganciu aj tej najmenšej kuchyni a jedálni. Vďaka odolnému materiálu, ktorý sa ľahko čistí, bude dlho ozdobou vašej domácnosti.

fekete
Barové stoličky, 2 ks, viac farieb
Special Price € 95.90 RRP: Regular Price € 127.89 Aktuálna maloobchodná predajná cena odporúčaná výrobcom.
Zhrnutie objednávky

 

Elegantné barové stoličky

Aj tie najmenšie kuchyne a jedálne sa môžu stať elegantne zariadenými šperkovnicami. Barové stoličky v tomto štýle môžu byť skvelým doplnkom modernej domácnosti, s lesklými striebornými nohami a čalúnením z umelej kože s prešívaným vzorom na operadle.

fehér
Barové stoličky s operadlom, 2 farby
Special Price € 105.90 RRP: Regular Price € 129.90 Aktuálna maloobchodná predajná cena odporúčaná výrobcom.
Zhrnutie objednávky

 

Klasické barové stoličky

Ak nemáte radi dominantné kusy nábytku a chcete len pohodlnú a praktickú barovú stoličku, vyberte si klasickú okrúhlu barovú stoličku s mäkkou umelou kožou, hrubým polstrovaním a pohodlnou opierkou na nohy, ktorú možno prispôsobiť akémukoľvek štýlu. Zaberie málo miesta a ľahko sa čistí.

classic bárszék
2 ks Classic barových stoličiek, viac fari...
Special Price € 75.89 RRP: Regular Price € 91.89 Aktuálna maloobchodná predajná cena odporúčaná výrobcom.
Zhrnutie objednávky

 

Barový komplet

Ak nemáte priestor na inštaláciu kuchynského ostrova alebo samostatnej jedálne, môžete si kúpiť kompletnú barovú súpravu so stolom a stoličkami. Trojdielna barová súprava z odolného dreva a kovu môže byť dokonalým doplnkom vašej domácnosti, kde si môžete pohodlne vychutnať raňajky alebo večeru. Keď sa stoličky nepoužívajú, dajú sa zložiť, čím sa uvoľní veľa miesta. Drevené povrchy sa ľahko čistia a kovová konštrukcia poskytuje stabilitu. Pod stolom sa nachádza aj niekoľko praktických kovových odkladacích políc. Barová súprava je tiež vynikajúcim riešením na prenájom mimo vášho domu, rekreačného domu alebo ubytovne.

barszett
Komplet barový stôl + 2 stoličky
Special Price € 111.90 RRP: Regular Price € 128.90 Aktuálna maloobchodná predajná cena odporúčaná výrobcom.
Zhrnutie objednávky

 

Predchádzajúci Ako zorganizovať perfektný piknik
Ďalej Výhody, upevnenie a inštalácia tieniacich plachiet