Organizéry: návod na predchádzanie chaosu v byte

Organizéry: návod na predchádzanie chaosu v byte

Sme tu, aby sme vám pomohli zvládnuť chaos s ľahkosťou a predstavili vám najobľúbenejšie skladovacie systémy...

V byte takmer nie je žiadna miestnosť alebo kútik, ktorý by sa nedal skrášliť niekoľkými štýlovými a estetickými organizérmi. Pomocou organizérov môžete vytvoriť harmóniu vo svojom prostredí, a navyše aj riadiť svoj čas efektívnejšie. Predstavením najpopulárnejšich úložných systémov Vám chceme pomôcť zvládnuť chaos s ľahkosťou.

Kuchynské organizéry

Kuchyňa je miestom, kde trávite najviac času, miestnost, ktorú vyhľadajú členovia rodiny niekoľkokrát denne. V tejto miestnosti je obzvlášť dôležité, aby všetko malo svoje miesto. Správne využite priestoru je nevyhnutné pre malé kuchyne, ale aj vo veľkých miestnostiach sa môže ľahko rozpútať peklo, ak neexistuje správny systém.

Koreniny sa nájdu v každej domácnosti, sú v nepretržitom obehu, ale otvorené vrecká nie sú estetické a zaberajú veľa miesta. 20- dielny stojan na koreničky z našej ponuky pomôže vytvoriť poriadok jedným ťahom, navyše exkluzívny stojan upúta na seba pozornosť aj na kuchynskej linke. Pokiaľ však máte málo miesta, môžete malé koreničky uložiť aj do zásuvky alebo skrinky. Ak ich vybavíte štíkami, vytvárajú jednotný, usporiadaný obraz, čím uľahčujú pečenie a varenie. Pokiaľ systém funguje, ľahko znížite náklady nákupom korenín v obchode bez obalu, prospeje to nielen Vašej peňaženke, ale aj Vašu domácnosť ušetríte od zbytočných odpadkov.

 

fűszertartó
20- dielny otočný stojan na koreničky
Special Price € 22.89 RRP: Regular Price € 39.90 Aktuálna maloobchodná predajná cena odporúčaná výrobcom.
Zhrnutie objednávky

Čistiace prostriedky by ste mali skladovať na jednom mieste, napríklad pod umývadlom, ale rozhodne na mieste mimo dosahu detí. Priehľadná plastová krabica pomôže skladovať priehľadnejšie a organizovanejšie, je ľahšie vidieť, koľko máte z jednotlivých prostriedkov a čo si musíte nabudúce kúpiť.

 

Špajza môže byť skutočným pokladom, no povezdme si úprimne, systém, ktorý ste si na začiatku vymysleli, sa rýchlo rozpadá, pretože „aj tak to nikto nevidí”. Je veľmi nepríjemné, keď za omáčkami nájdete tretie otvorené balenie cestovín. To, čo potrebujeme však definitívne došlo. Zaobstarajte si niekoľko úložných boxov a zoskupte potraviny podľa typu:

 

  • múku
  • cestoviny
  • omáčky
  • ostatné suché potraviny
  • sladkosti
  • nápoje
  • nepoužité kuchynské pomôcky
  • zaváraniny.

Oplatí sa určiť samostatnú nádobu na zemiaky, cibuľu a trvanlivé potraviny.

 

Využiť môžete 2- poschodový kuchynský vozík s kolieskami a pevnými podstavcami. Zmestí sa na malom mieste, ale môžete na ňom skladovať množstvo vecí.

 

Ďalším kritickým bodom môže byť chladnička, kde sú otvorené produkty uložené jeden na druhý a keď ich potrebujete, už môžu byť po záruke. Pomocou plastových organizérov jednoducho usporiadate zeleninu, údeniny, syry a maslo. Môžete ich označiť, takže všetkým členom rodiny bude jasné, kam po nich siahnuť a kam ich po jedle vrátiť. Tip navyše: ak umiestnite nákupný zoznam na chladničku, rodinní príslušníci si môžu okmažite zapísať, ak sa niečo minulo, takže si lístok môžete zobrať so sebou už na najbližší nákup.

 

 

Ak v špajzi, chladničke a zásuvkách zavládne poriadok, je jednoduchšie ho udržiavať aj na kuchynskej linke. Keďže každé voľné miesto je hotový poklad, zaobstarajte si kuchynský nástenný organizér, na ktorý môžete uložiť svoje najčastejšie používané pomôcky. Ušetríte čas pri varení a budete mať viac miesta na pulte.

 

konyhai fali tároló
Kuchynský nástenný organizér
€ 31.89 RRP: Regular Price € 31.89 Aktuálna maloobchodná predajná cena odporúčaná výrobcom.
Zhrnutie objednávky

 

Odkvapkávač na riad na drez štýlovo ladí s nástenným organizérom, čo umožní uvoľniť priestor na pracovnej doske. Vybrať si môžete jednoduché a dvojité prevedenie, a nemusíte ani vŕtať.

szimpla
Poschodový odkvapkávač na riad na drez
€ 47.90
Zhrnutie objednávky

Usporiadanie detskej izby

Detské izby znamenajú pre rodičov poriadnu výzvu, hlavne kým sa deti naučia odkladať hračky. Už sú k dispozícii super organizéry, košíky, s rôznym vzorom, ktorými môžeme deti povzbudiť a hravou formou ich naučiť, že napríklad plyšáci by mali v noci spať v organizéry. Hračky sa oplatí zoskupiť podľa typu, aby dieťa našiel to, s čím sa chce hrať. Ak je priveľa krabíc, zaobstarajte si jednoduchý policový systém, do ktorého ich umiestnite, aby ste sa ich nemuseli poobchádzať a zaberali menej miesta.

 

Tajomstvo usporiadaného šatníka

Či už máte malý alebo veľký priestor na odkladanie oblečenia, je nevyhnutné priestor správne využiť. Pre začiatok môže byť obrovskou pomocou ak sa „zbavíte“ sezónneho oblečenia, keď ho práve nepotrebujete. Vákuové vrecia na skladovanie pomôžu znížiť priestor na odkladanie až o 75%, takže sa určite oplatí kúpiť si ich niekoľko. Výborne sa hodia na uskladnenie nepoužitej posteľnej bielizne a prikrývok. Sú odolné voči kvapkám vody, plesniam, špine,hmyzu a zápachu. Vzduch môžete odsať v priebehu niekoľko minút a sú vhodné na viac použití.

12 db vákuumos tárolózsák
Vákuové vrecia na skladovanie, 12 ks
€ 24.90 RRP: Regular Price € 24.90 Aktuálna maloobchodná predajná cena odporúčaná výrobcom.
Zhrnutie objednávky

 

To, čo by Vás možno ani nenapadlo, predsa je skvelé riešenie: teleskopická mobilná polica,  ktorú možno dodatočne umiestniť do skrine a získať  tak úložní priestor navyše. Nielen v šatníku, ale aj v kúpeľni, špajzi a garáži.

 

teleszkopos polc
Teleskopická mobilná polica
€ 19.89 RRP: Regular Price € 19.89 Aktuálna maloobchodná predajná cena odporúčaná výrobcom.
Zhrnutie objednávky

 

Organizéry v rôznych veľkostiach a farbách môžu byť vhodné na drobnosti, takže obsah zásuviek bude konečne priehladný. Použite ho na spodnú bielizeň, opasky, šperky, šatky, kravaty. Okrem skvelého pocitu z poriadku môžete ušetriť čas počas rannej prípravy.

 

 

Home Office: ako si udržať poriadok v kancelárii

Ani by Vás nenapadlo, aký vplyv má na Váš pracovný výkon prostredie, v ktorom pracujete. Usporiadaný stôl je rovnako dôležitý v pracovni, ako v kancelárii. Najlepšie je vybrať písací stôl s odkladacím priestorom. Rohový stôl pod notebook poskytne dostatok miesta aj na dokumenty a doplnky, ktoré k práci potrebujete. Vďaka výsuvnej poličke na klávesnicu budete mať na stole ešte viac miesta.

 

 

Skvelou voľbou môže byť stolný držiak na monitor a notebook, takže sa hneď uvoľní priestor, ľahšie sa Vám robí, budete mať priestor na kreslenie a plánovanie.

 

 

V zásuvkách si vyuijete viackomorové organizéry, na stole šanóny a rôzne peračníky.

 

Skladovanie záhradného náradia a vybavenia

V záhradnom domčeku a garáži systém padá častejšie ako vo vyššie spomínaných miestnostiach, keďže väčšina skladovaných predmetov sú sezónne alebo málo využívaných. Keďže ide o nevykurované miestnosti, musíme dbať najmä na správne skladovanie, pretože vhlké a chladné prostredie ich môžu poškodiť. Záhradné náradie by sa malo po vyčistení zavesiť na stenu, aby zaberalo čo najmenej miesta.

 

Výťah na bicykel sa môže skvele hodiť na priestorovo nenáročné skladovanie bicyklov, takže keď ich nepoužívate, nemusíte sa im vyhýbať v garáži.

 

Pre menšie predmety si zaosbtarajte zásuvkovú úložnú skrinku na náradie, aby ste počas práce vždy vedeli, kde čo nájdete. Priehľadné plastové zásuvky umožňujú jednoduché rozpoznanie ich obsahu. Zapomeňte na chýbajúce skrutky a diely.

 

25 rekeszes tarolo doboz
Zásuvková úložná skrinka na náradie, 25 pr...
€ 26.90 RRP: Regular Price € 26.90 Aktuálna maloobchodná predajná cena odporúčaná výrobcom.
Zhrnutie objednávky

 

 

Predchádzajúci Abeceda grilovania
Ďalej Nástroje, s ktorými si vytvoríte nádherné vlasy