Aký držiak na tablet mám kúpiť?

Aký držiak na tablet mám kúpiť?

Neviete, kam odložiť tablet, keď ho používate alebo je mimo použitia? Máme pre vás niekoľko tipov, ktoré vám pomôžu...

Tablety zohrávajú čoraz dôležitejšiu úlohu v našom každodennom živote, či už pracujeme, študujeme alebo sa len zabávame. Často je však ťažké udržiavať tieto zariadenia v dobrom stave, najmä keď ich treba používať dlhší čas. V tomto článku sme zhromaždili niekoľko tipov a odporúčaní, aký držiak na tablet si vybrať.

Držiak na tablet do auta

Namiesto plánovača trasy v telefóne môžete v aute používať tablet, ale pripravte sa aj na dlhšie čakanie, keď sa vám môže hodiť dobrý film alebo niekoľko videí na väčšej obrazovke. Dobrý držiak pre vaše zariadenie je však nevyhnutný. Môžete si vybrať z držiakov na palubnú dosku, čelné sklo, mriežku ventilácie, držiak na poháre, spätné zrkadlo alebo opierku hlavy. Úvahy, ktoré treba zohľadniť pri kúpe:

 

  • Typ montáže: medzi najbežnejšie typy patria držiaky na čelné sklo alebo palubnú dosku a držiaky na opierku hlavy. Typ vozidla a spôsob jeho používania určuje, ktorý typ je najvhodnejší.

 

  • Kompatibilita: je dôležité skontrolovať, či je vybraný držiak kompatibilný s veľkosťou a typom tabletu, ktorý používate. V opačnom prípade sa môže stať, že zariadenie nebude správne držať alebo sa dokonca nebude dať pripevniť.

 

  • Flexibilita: ak používate viac ako jeden typ vozidla, mali by ste si vybrať držiak, ktorý je flexibilný pre rôzne typy a veľkosti vozidiel.

 

 

  • Bezpečnosť: Držiak tabletu v aute musí byť bezpečne upevnený, aby sa predišlo nehodám. Je dôležité, aby držiak upevňoval zariadenie pevne a stabilne a nepodliehal nárazom.

 

  • Pohodlie: vyberte si držiak, ktorý umožňuje pohodlné používanie zariadenia v aute a dá sa ľahko nastaviť do správneho uhla.

Pred kúpou sa oplatí prečítať si online recenzie a hodnotenia, aby ste sa uistili o kvalite a funkčnosti držiaka.

 

1. obrázok: blessmybucket.com

 

Najčastejšie deťom do auta inštalujeme držiak na tablet, aby sme im spríjemnili cestovanie. Je dobré vybrať multifunkčný držiak, ktorý chráni sedadlo pred špinavými odtlačkami nôh a okrem tabletu pojme aj iné užitočné veci. Takto môžete mať počas cestovania všetko na dosah svojich ratolestí a nemusíte sedieť zhrbení nad obrazovkou v polohe, ktorá veľmi zaťažuje krčnú chrbticu. Je to obzvlášť užitočné, keď cestujete sami s dieťaťom, pretože počas jazdy nemusíte siahať za seba po plyšového medvedíka alebo nápoj. Oplatí sa tiež stiahnuť si doma do zariadenia niekoľko obľúbených rozprávok, aby ste na cestách nepotrebovali internetové pripojenie.

 

2. obrázok: buzzfeed.com

Stojan pre tablet

Stojan na tablet je pohodlné a praktické riešenie, ak tablet často používate na čítanie, sledovanie filmov alebo prácu. Stojan umožňuje jednoduché nastavenie tabletu do správnej výšky a uhla, takže ho môžete pohodlne používať bez toho, aby ste ho museli neustále držať v ruke.

Medzi výhody dobrého stojana na tablet patria:

  • Jednoduché používanie: konštrukcia stojana vám umožňuje ľahko nastaviť tablet do správnej výšky a uhla, aby ste ho mohli pohodlne používať bez toho, aby vás bolel krk alebo chrbát.
  • Stabilita: statív je vo všeobecnosti stabilnejšie riešenie ako držanie zariadenia v rukách alebo na kolenách. To môže byť obzvlášť dôležité, ak tablet používate dlhší čas.
  • Mobilita: stojany na tablety sa zvyčajne ľahko prenášajú, takže ich môžete ľahko vziať so sebou, kamkoľvek idete.
  • Multifunkčnosť: niektoré stojany na tablety môžu držať váš tablet v rôznych uhloch alebo polohách, čo umožňuje rôzne spôsoby použitia.
  • Ergonómia: ergonomický dizajn dobrého stojana na tablet pomáha predchádzať problémom s držaním tela, takže ho môžete zakaždým používať pohodlnejšie a zdravšie.

 

Stojan nanotebook s nastaviteľným náklonom

Ak doma pri práci, štúdiu, čítaní alebo sledovaní filmov striedate notebook a tablet, držiak na notebook, ktorý sa dá nastaviť do rôznych polôh, je skvelým spoločníkom. Dáva vám úplnú voľnosť, môžete ho používať v ľahu, v sede alebo v stoji. Tablet naň môžete umiestniť pomocou jednoduchého držiaka, takže môžete pohodlnejšie a efektívnejšie pracovať alebo tráviť voľný čas.

 

 

- 37%
több ponton állítható laptoptartó
Stojan na notebook s nastaviteľným náklono...
Special Price € 16.89 RRP: Regular Price € 26.90 Aktuálna maloobchodná predajná cena odporúčaná výrobcom.
Zhrnutie objednávky

 

Inštalácia držiaka na tablet

Držiaky na tablety určené na domáce použitie sú zvyčajne samostatne stojace a ľahko prenosné, takže ich nie je potrebné montovať. Na druhej strane, držiaky do auta je potrebné upevniť, aby zariadenie zostalo stabilné počas cestovania. Montáž držiaka tabletu môže byť pomerne jednoduchý a rýchly proces, či už ide o montáž na palubnú dosku, zrkadlo alebo opierku hlavy. Pozrime sa na proces montáže na palubnú dosku:

  • Prvým krokom je vyčistenie prístrojovej dosky. Pomocou čistej handričky alebo uteráka odstráňte prach a nečistoty z palubnej dosky v mieste, kde chcete umiestniť držiak.

 

  • Upevnite batériu na konci držiaka pomocou skrutiek držiaka. Nástroje na pripevnenie držiaka k prístrojovej doske sú zvyčajne súčasťou balenia.

 

 

  • Potom nasaďte držiak tabletu na kolísku, aby dobre zapadol.

 

  • Nastavte uhol a výšku podpery tak, aby bolo zariadenie umiestnené pohodlne a bezpečne.

 

 

  • Skontrolujte, či je držiak bezpečne upevnený a či tablet drží na mieste pevne.

Upozornenie: Pri upevňovaní držiaka dbajte na to, aby nebránil v jazde a nezasahoval do výhľadu vodiča. Vždy skontrolujte, či je ukotvenie medzi prístrojovou doskou a držiakom bezpečné a či sú zariadenia správne nainštalované, aby ste predišli možným nehodám alebo poškodeniu.

 

Držiak na tablet vyrobený doma

 

Na držanie tabletov môžeme použiť veľa vecí, ale ak chcete kreatívne a cenovo výhodné riešenie, vyrobte si doma jednoducho vlastný jedinečný držiak.

  • Ak si kúpite silikónový ochranný kryt na tablet, nielenže ochráni vaše zariadenie pred poškodením, ale zároveň ho udrží stabilné a zabráni vykĺznutiu spodnej časti.

 

  • Len na domáce použitie, bez akýchkoľvek investícií, si môžete vyrobiť držiak len z držiaka na vajcia. Nad týmto riešením sa budú vaši priatelia nielen usmievať, ale ho aj kopírovať.

3. obrázok: instructables.com

 

  • Ak využijete svoju šikovnosť, môžete dobre využiť aj pevný držiak na rám obrazu. Na rám môžete pripevniť stabilnú rovnú dosku a priskrutkovať na ňu dva vyčnievajúce prvky. Tie budú držať tablet a pôvodná podpera pre rám obrazu zabezpečí správny uhol.

4. obrázok:myrepurposedlife.com

  • Stolový maliarsky stojan dokonale splní funkciu držiaka na tablet. Za veľmi rozumnú cenu ho dostanete v hobby a DIY obchodoch a neskôr si ho môžete namaľovať tak, aby ešte lepšie ladil s vaším štýlom alebo zvyškom vášho stola.

5. obrázok: venusorion.com

 

  • Aj pri zriedkavom domácom používaní môže byť vedľajším efektom jednoduchý držiak s kartónovým výrezom. Nevyžaduje si žiadnu zvláštnu manuálnu zručnosť. Môžete ho tiež ozdobiť farbou alebo lepidlom na špeciálny materiál. Nič to nestojí, ale na daný účel je to ideálne.

6. obrázok: shop.kartent.com

 

  • Ak máte bližšie k šitiu a materiálom ako ku kutilstvu, vyrobte si držiak pyramídy! Budete potrebovať zábavnú látku, niekoľko nylonových vreciek (na náplň) a suché fazule (na váhu).

7. obrázok: ricochetandaway.blogspot.com

 

Zľavnené príslušenstvo pre tablety a notebooky nájdete v internetovom obchode Alinda.sk!

 

 

 

Predchádzajúci Výhody a používanie kineziologickej náplasti
Ďalej Ako si vybrať hraciu podložku pre deti?