6 metrov suchého oblečenia za niekoľko hodín

6 metrov suchého oblečenia za niekoľko hodín

Rýchlo schnúce oblečenie v chladnom a vlhkom počasí...

V lete milujeme vôňu oblečenia sušiaceho sa vonku, ale keď príde chladnejšie počasie, čas sušenia sa môže, žiaľ, predĺžiť. Ešte nepríjemnejšie je, keď voda z oblečenia úplne nevyschne a po vysušení nepríjemne zapácha. Dnešný článok je určený pre chladné, sychravé obdobie a pre tých, ktorí si nemôžu dovoliť ležať vonku až do bodu mrazu.

 

Vplyv daždivého a vlhkého počasia na sušenie oblečenia v domácnosti

Vplyv vlhkého počasia na sušenie oblečenia v domácnosti môže ovplyvniť proces sušenia a kvalitu vzduchu v domácnosti.

  • Pomalšie sušenie: vo vlhkom počasí je vlhkosť vzduchu vyššia, čo môže sťažiť sušenie mokrého oblečenia. Vlhkosť sa z oblečenia nemôže odparovať tak rýchlo ako v suchšom počasí, takže proces sušenia môže trvať dlhšie.

 

  • Nepríjemný zápach: ak sa oblečenie nechá dlho sušiť vo vlhkom prostredí, hrozí riziko vzniku nepríjemného zápachu.

 

  • Plesne a vlhkosť: Ak je oblečenie dlhodobo ponechané vo vlhkom prostredí, môžete očakávať vznik plesní a vlhkosti v rôznych častiach domu.

 

  • Alergény: Vlhké prostredie môže byť priaznivejšie pre alergény (napríklad roztoče). Vysoká vlhkosť pri sušení oblečenia a vo vzduchu v domácnosti môže podporovať prežívanie a rozmnožovanie alergénov.

 

Výhody elektrickej sušičky prádla

Elektrické sušiaky na bielizeň sú zariadenia, ktoré pomáhajú sušiť oblečenie bez nutnosti používať tradičnú sušičku. Tieto stojany majú niekoľko výhod:

  • Energetická účinnosť: elektrické sušiaky na bielizeň spotrebujú vo všeobecnosti menej energie ako bežné elektrické sušičky. To znamená, že elektrické sušičky bielizne môžu prispieť k úsporám energie a zníženiu jej spotreby.

 

  • Šetrné sušenie: hoci sa o to pri najnovších sušičkách nemusíte starať, stojany stále sušia oblečenie vzduchom, čo je šetrnejšie k tkaninám a pomáha zachovať kvalitu oblečenia dlhšie. Nemusíte sa obávať nadmerného tepla alebo mechanického namáhania.

 

  • Nenáročná údržba: elektrické sušiaky na bielizeň si vo všeobecnosti vyžadujú menej údržby ako bežné sušičky. Napríklad nie je potrebné vymieňať filtre alebo čistiť ventilačný systém.

 

  • Jednoduchá inštalácia: stojany sa ľahko inštalujú a zvyčajne nevyžadujú špeciálne elektrické pripojenie. Stačí ich zapojiť do štandardnej elektrickej zásuvky.

 

  • Kompaktný dizajn: elektrické sušiaky na bielizeň zaberajú menej miesta ako tradičné sušičky, takže sú ideálne pre menšie domácnosti, kde je málo miesta.

 

  • Sušenie nezávisle od poveternostných podmienkach: pri používaní stojanov sa nemusíte obávať nepriaznivého počasia. Svoje oblečenie môžete sušiť kedykoľvek, či už prší alebo fúka.

 

  • Jednoduché používanie: stojany sa ľahko používajú. Stojany sa ľahko používajú. Stačí zapojiť stojany a jednoducho používať práčku.

 

  • Cenovo výhodné: keďže sú zvyčajne potrebné len v jesennej/zimnej sezóne, sú k dispozícii za výhodnú cenu bez toho, aby zaberali miesto po celý rok (ako sušička).

Vlastnosti elektrického sušiča bielizne

Vyzerajú úplne rovnako ako bežné sušičky, ale majú 8 vyhrievateľných tyčí, ktoré sa zahrejú za niekoľko minút. Vďaka tomu je celková sušiaca plocha 6,2 metra, čo výrazne urýchľuje proces sušenia. Výrobok je ľahký a dá sa zložiť tak, aby sa zmestil do malých priestorov, či už ho umiestnite vedľa skrine alebo pod posteľ.

Elektromos szárító mosható ruhaneműk és egyéb textíliák szárításához
Elektrický sušiak prádla, 120 W
Special Price € 46.90 RRP: Regular Price € 59.90 Aktuálna maloobchodná predajná cena odporúčaná výrobcom.
Zhrnutie objednávky

 

Ako funguje elektrická sušička prádla

Princíp fungovania elektrických sušiakov na bielizeň je založený na používaní elektrických vykurovacích vlákien. Vykurovacie vlákna produkujú teplý vzduch, ktorý cirkuluje k oblečeniu vo vnútri sušiaka. Účelom stojanov je rýchle a účinné sušenie mokrého oblečenia pri minimalizácii spotreby energie a poškodenia tkanín.

Ako však toto inovatívne zariadenie funguje v praxi? Obvyklý spôsob je umiestniť textílie na sušičku a potom ju pripojiť k elektrickej sieti. Trubice sa zahrejú približne za 5 minút pri konštantnej teplote 45 - 55 °C. Vďaka príkonu 120 W má nízku spotrebu, takže môže fungovať celý deň, ale obsahuje aj podsvietený vypínač pre prípad, že nie je potrebný.

Praktické skladovanie po sušení

Keď je oblečenie úplne suché, sušičku možno vďaka jej ľahkej konštrukcii ľahko zložiť a uskladniť v malom priestore. A ak sa vám nahromadí príliš veľa suchého a čistého oblečenia, použite našu mobilnú skriňu na oddelené uloženie žehliacej, šijacej, posteľnej bielizne, kuchynských uterákov a kúpeľňovej bielizne.

- 26%
Bordó ruhásszekrény
Textilná mobilná skriňa 130x45x170 cm
Special Price € 19.90 RRP: Regular Price € 26.90 Aktuálna maloobchodná predajná cena odporúčaná výrobcom.
Zhrnutie objednávky

 

Zložte si spodnú bielizeň a ponožky do úložného boxu, aby ste ich už nemuseli hľadať a mali v zásuvkách poriadok.

4 részes tárolódoboz
4-dielna sada organizérov na bielizeň
Special Price € 7.90 RRP: Regular Price € 13.89 Aktuálna maloobchodná predajná cena odporúčaná výrobcom.
Zhrnutie objednávky

Ak ste uprostred sezónnej zmeny, vložte suché oblečenie priamo do vákuových skladovacích vriec, ktoré môžu znížiť množstvo miesta, ktoré zaberajú, o 75 %. Uložené oblečenie bude navyše po vybalení bez prachu, kvapiek, hmyzu a plesní.

12 db vákuumos tárolózsák
Vákuové vrecia na skladovanie, 12 ks
Special Price € 12.90 RRP: Regular Price € 24.90 Aktuálna maloobchodná predajná cena odporúčaná výrobcom.
Zhrnutie objednávky

Ak zvyčajne žehlíte väčšinu suchého oblečenia, určite sa vám bude hodiť mobilný stojan na oblečenie so zásuvkami.

 

Elektrické sušenie v každodennom živote

Elektrické sušenie je užitočné nielen na sušenie čerstvo vypraného oblečenia. V jesennom/zimnom období sa aj uteráky zavesené po sprchovaní sušia pomalšie a v najhoršom prípade nepríjemne zapáchajú. Elektrický sušič uterákov môže byť vynikajúcim riešením tohto problému, pretože vám zabezpečí, že uteráky budú vždy príjemne teplé a suché. Nevyžaduje si žiadne špeciálne úpravy vo vašej domácnosti a môžete ju spustiť hneď po zapnutí. Vďaka svojmu čistému dizajnu dobre zapadne do každého interiéru kúpeľne.

rácsos törölközőszárító
Mriežkový elektrický sušiak uterákov
Special Price € 59.90 RRP: Regular Price € 71.90 Aktuálna maloobchodná predajná cena odporúčaná výrobcom.
Zhrnutie objednávky

V daždivom a vlhkom období nie je zriedkavé, že ráno prídete do práce v mokrých topánkach, čo nie je veľmi pohodlné, keďže v nich musíte sedieť celý deň. Práve tu môže pomôcť náš elektrický sušič topánok, ktorý funguje na princípe sušičky bielizne a po zapojení do zásuvky sa za niekoľko minút zahreje. Má dostatok priestoru pre 4 páry topánok, takže si môžete užívať výhody spolu s najbližšími kolegami.

Rodiny s deťmi ju môžu využiť aj vtedy, keď topánky a čižmy najmenších ležia po dni strávenom vonku mokré na chodbe. S elektrickým sušičom obuvi môžete zaručiť, že do rána budú suché a vy sa nebudete musieť obávať nepríjemných pachov.

 

Predchádzajúci Cestujete s dieťaťom? Tieto veci nenechávajte doma!
Ďalej 10-minútová séria cvičení na zlepšenie držania tela do bytu alebo kancelárie