Najlepšie hračky do záhrady pre deti

Najlepšie hračky do záhrady pre deti

Vytvorte pre svoje dieťa vhodné prostredie na hru vonku! Pomôžeme vám zaobstarať všetky potrebné doplnky do vášho domova...

Leto je časom hier vonku a čo môže byť lepšie ako hrať sa s deťmi v záhrade. V tomto článku sme zhromaždili najlepšie záhradné hry pre deti, pri ktorých sa zaručene zabavia.

Hojdací kruh bocianie hniezdo: pohodlné hojdanie

Hojdací kruh môže byť vynikajúcim doplnkom záhrady alebo akejkoľvek rekreačnej oblasti. Medzi jej rôzne výhody patrí:

  • Nielen pre deti: azda najväčšou výhodou je, že vďaka nosnosti hojdačiek ich môžu používať dospelí aj deti.

 

  • Uvoľnenie a odbúranie stresu: hojdavý pohyb hniezdna môže mať na ľudský organizmus upokojujúci účinok. Jemný hojdací pohyb pomáha uvoľňovať svaly a znižovať stres. Mnohí ľudia veria, že vysedávanie v hojdacej hniezde uvoľňuje myseľ a pomáha pôsobiť proti každodennému stresu.

 

  • Pohodlie a relaxácia: hojdacie hniezdo má hlboké a pohodlné sedenie, na ktorom sa môžete ľahko usadiť. Umožní vám pohodlne relaxovať, čítať, počúvať hudbu alebo si dokonca zdriemnuť. Počas hojdania si môžete vychutnávať čerstvý vzduch a blízkosť prírody.

 

 

  • Hra a zábava: ideálne pre deti. Ideálne pre deti. Často sa dajú vybaviť ďalšími hracími prvkami, ako sú napríklad lanové rebríky alebo lezecké steny, ktoré poskytujú ďalšie možnosti hry a dobrodružstva.

 

  • Štýlový doplnok: hojdačky sa vyrábajú v rôznych štýloch a z rôznych materiálov, takže ich možno ľahko pridať do každej záhrady alebo na terasu. Správny dizajn a farba oživia a dodajú vášmu vonkajšiemu priestoru príťažlivosť. Vyberte si so stanom alebo bez neho, v modrej alebo červenej farbe, vo veľkosti 90 alebo 110 cm!
  •  

- 29%
Fa játszóház homokozóval
Drevený záhradný domček a pieskovisko so s...
Special Price € 131.90 RRP: Regular Price € 185.90 Aktuálna maloobchodná predajná cena odporúčaná výrobcom.
Zhrnutie objednávky

 

 

  • Flexibilná a odolná voči poveternostným vplyvom: hojdačky typu biocianie hniezdo sú zvyčajne vyrobené z odolných materiálov, ktoré odolávajú poveternostným vplyvom. Môžu sa používať kedykoľvek počas roka bez obáv z dažďa, slnka alebo extrémnych teplôt.


Domčeky na hranie: malá ríša v záhrade

Hrací domček pre deti má mnoho výhod a môže byť vynikajúcim doplnkom v živote dieťaťa:

  • Kreatívna hra: v domčeku majú deti možnosť prejaviť svoju kreativitu. Môžu sa hrať nápadité hry, hrať roly a vytvárať vlastné príbehy. To pomáha sociálnemu, emocionálnemu a kognitívnemu rozvoju detí. Ako postaviť rozprávkový prístrešok pre svoje dieťa, sa dozviete v našom článku Hračky do záhrady vlastoručne.

 

  • Fyzická aktivita: domčeky na hranie často obsahujú lezecké steny, šmýkačky, hojdačky, lanové dráhy a ďalšie prvky na fyzickú aktivitu. Tieto hračky umožňujú deťom byť aktívne, zlepšovať rovnováhu, posilňovať svaly a zlepšovať koordináciu.

 

  • Zážitky v exteriéri: domčeky na hranie sú umiestnené vonku, čo umožňuje deťom priblížiť sa k prírode. Hra na čerstvom vzduchu a blízkosť prírody má pozitívny vplyv na zdravie a náladu. Okrem toho poskytujú deťom možnosť skúmať svoje okolie, pozorovať zvieratá a rastliny a učiť sa o prírodných procesoch.

- 42%
Árnyékoló tetős homokozó
Drevené pieskovisko s clonou
Special Price € 55.90 RRP: Regular Price € 95.90 Aktuálna maloobchodná predajná cena odporúčaná výrobcom.
Zhrnutie objednávky

 

  • Priateľstvo a sociálne zručnosti: hracie domčeky na detskom ihrisku poskytujú aj príležitosti na interakciu medzi deťmi. Deti sa môžu stretávať s inými deťmi a nadväzovať priateľstvá. To im pomáha rozvíjať ich sociálne zručnosti, integráciu do komunity a spoluprácu.

 

  • Bezpečnosť a dohľad: domčeky na hranie vo všeobecnosti poskytujú deťom bezpečné a kontrolované prostredie. V správne navrhnutom a skonštruovanom domčeku na hranie sú deti vystavené menšiemu nebezpečenstvu ako napríklad na ulici alebo na verejnom ihrisku. Okrem toho môžu rodičia ľahšie dohliadať na deti v domčeku na hranie, čím sú bezpečnejšie.

 

Ak nie je možné postaviť alebo nainštalovať vonkajší domček na hranie, podobný pozitívny účinok môže mať aj postavenie indiánskeho stanu v obývačke alebo detskej izbe. Skutočný bunker, len pre tých najmenších. Vysteľte ho mäkkými dekami a zábavnými vankúšmi, ozdobte ho farebnými párty lampiónmi!

Indián sátor gyerekeknek - fehér
Detský indiánsky stan, rôzne farby
Special Price € 25.90 RRP: Regular Price € 64.89 Aktuálna maloobchodná predajná cena odporúčaná výrobcom.
Zhrnutie objednávky

 

Pieskoviská: stavanie a tvorenie vonku

Pieskovisko môže mať významný vplyv na rozvoj detí. Tu sú niektoré z nich:

  • Rozvoj zmyslov: hra na pieskovisku pomáha deťom rozvíjať zmysly. Dotýkanie sa piesku a jeho tvarovanie pomáha rozvíjať citlivý hmat, jemné pohyby prstov a posilňuje svaly rúk a prstov. Dotýkanie sa, tvarovanie a presýpanie piesku podporuje zmyslové skúmanie a zážitky detí.

- 42%
Árnyékoló tetős homokozó
Drevené pieskovisko s clonou
Special Price € 55.90 RRP: Regular Price € 95.90 Aktuálna maloobchodná predajná cena odporúčaná výrobcom.
Zhrnutie objednávky

  • Kognitívny rozvoj: pieskovisko tiež pomáha deťom posilňovať ich tvorivé schopnosti a schopnosti riešiť problémy. Môžu pozorovať, ako piesok mení stav, stavať a tvarovať rôzne štruktúry. Hra v piesku poskytuje príležitosti na experimentovanie, logické myslenie a skúmanie vzťahov príčiny a následku.

 

  • Rozvoj motoriky: hra na pieskovisku dáva deťom príležitosť rozvíjať aj veľké pohyby a jemnú motoriku. Stavaním, kopaním, preosievaním a hraním sa s pieskom si deti rozvíjajú zmysel pre rovnováhu, vnímanie tela a koordináciu. Okrem toho si hrou s pieskom posilňujú svaly a zlepšujú svoju pohybovú koordináciu. Ak sa okrem piesku môžu hrať aj s vodou, hra bude nielen zaujímavejšia a komplexnejšia, ale zvýši sa aj rozvojový efekt. Vyskúšajte mokré pieskovisko, ktorého veľkou výhodou je, že sa zmestí do malého priestoru, nepotrebuje veľkú záhradu a dá sa ľahko rozobrať.

 

  • Sociálne a komunikačné zručnosti: hra na pieskovisku umožňuje deťom komunikovať s inými deťmi. Spoločná hra na piesku poskytuje príležitosti na rozvoj sociálnych zručností, nácvik komunikácie a riešenia konfliktov. Deti sa na pieskovisku môžu naučiť spolupracovať, deliť sa, spoločne plánovať a riešiť problémy.

Összecsukható fa homokozó
Drevené pieskovisko s lavičkami a krytom
Special Price € 61.90 RRP: Regular Price € 95.90 Aktuálna maloobchodná predajná cena odporúčaná výrobcom.
Zhrnutie objednávky

 

  • Rozvoj kreativity a fantázie: pieskovisko je tiež miestom, kde môžu deti rozvíjať svoju predstavivosť a fantáziu. Piesok dáva deťom možnosť vytvárať vlastné kreatívne príbehy a hry. Voľná hra s pieskom podporuje kreativitu detí, ich samostatné myslenie a schopnosť riešiť problémy.

Kalózhajó formájú homokozó
Pieskovisko v tvare pirátskej loďky
Special Price € 115.90 RRP: Regular Price € 162.90 Aktuálna maloobchodná predajná cena odporúčaná výrobcom.
Zhrnutie objednávky

V našom článku Pieskoviská: na základe čoho si vybrať? vám pomôžeme zorientovať sa v materiáloch na pieskovisko, preskúmame ich výhody a nevýhody a poskytneme vám niekoľko nápadov na príslušenstvo.

 

Hravý pohyb pre celú rodinu

Inštalované záhradné hračky majú mnoho rozvojových a zábavných účinkov, ale nič sa nevyrovná vzrušujúcemu zážitku z hry s rodičmi. Keď sú deti staršie, zaobstarajte im športové náradie, s ktorým sa môžete spoločne hrať v záhrade, na stretnutí s kamarátmi, u starých rodičov alebo na dovolenke.

 

Pre otcov futbalistov

Keď ste vyčerpali podávanie rúk, je čas na futbalový gól. V závislosti od priestoru a počtu hráčov si môžete vybrať hru s jednou veľkou bránkou alebo s dvoma menšími bránkami zostavenými dohromady. Nech sa domáce turnaje začnú!

Súprava futbalových brán 2 v 1
Súprava futbalových brán 2 v 1
Special Price € 15.90 RRP: Regular Price € 25.89 Aktuálna maloobchodná predajná cena odporúčaná výrobcom.
Zhrnutie objednávky

 

Basketbal kdekoľvek a kedykoľvek!

Mobilný basketbalový kôš je skvelou zábavou pre deti aj dospelých a je ideálnou voľbou pre začiatočníkov. Užite si tento víkend veľký rodinný basketbalový zápas alebo si len tak zastrieľajte na kôš či zatrénujte pred veľkým zápasom. Jeho výšku možno nastaviť do 6 polôh, jeho konštrukcia je vyrobená z odolného kovu a vďaka dvom kolieskam sa ľahko premiestňuje a premiestňuje.

Kosárlabda palánk
Mobilný basketbalový kôš s nastaviteľnou v...
Special Price € 75.90 RRP: Regular Price € 114.90 Aktuálna maloobchodná predajná cena odporúčaná výrobcom.
Zhrnutie objednávky

 

Prežite bedmintonový zážitok znova!

Jednou z najzákladnejších a najobľúbenejších vonkajších hier je bedminton. Skvelá zábava pre dospelých aj deti. Ľahko sa ho naučíte a rýchlo dosiahnete úspech. Nepotrebujete kurt, vďaka prenosnej taške si ho môžete vziať kamkoľvek. Je ideálny na doma, na výlety, na pláže, na dovolenku.

Predchádzajúci Perfektný záhradný gril a BBQ smoker
Ďalej Pravidelná masáž pre telesnú a duševnú harmóniu