Najlepšie prebaľovacie pulty a ich príslušenstvo

Najlepšie prebaľovacie pulty a ich príslušenstvo

Prichádza nový člen rodiny a vy ešte musíte zaobstarať niekoľko vecí? Ukážeme vám tie najlepšie meniče plienok a ďalšie doplnky...

Výmena plienok je činnosť, ktorá je súčasťou života každého nového rodiča. Hoci to niekedy môže byť náročná úloha, so správnymi nástrojmi je oveľa jednoduchšia. V tomto článku vám predstavíme najlepšie prebaľovacie podložky a príslušenstvo, vďaka ktorým bude výmena plienok rýchlejšia, jednoduchšia a pohodlnejšia pre rodiča aj dieťa.

 

Prečo je dôležitý výber správnej prebaľovacieho pultu?

Výber správnej prebaľovacej podložky je dôležitý pre starostlivosť a pohodlie vášho dieťaťa. Pri výbere prebaľovacej podložky je potrebné zvážiť tieto dôležité aspekty:

  • Veľkosť a dizajn: je dôležité, aby prebaľovacia podložka mala správnu veľkosť pre dieťa a aby sa rodičom pohodlne používala. Vyberte si kus s mäkkým povrchom na ležanie a okrajom.

 

  • Bezpečnosť: Bezpečnosť je pri prebaľovaní dieťaťa prioritou. Je dôležité vybrať si prebaľovací pult, ktorý má na bočnej strane bezpečnostnú tyč, aby sa zabránilo pádu dieťaťa. Ak používate pevnú prebaľovaciu podložku, vždy sa uistite, že jej špeciálne nožičky sú na správnom mieste, aby bola podložka protišmyková.

1.  obrázok: pinterest.com/sasou13200

  •  

 

  • Čistenie a hygiena: vodoodpudivé, vodeodolné, umývateľné, ľahko čistiteľné materiály a povrchy pomáhajú udržiavať prebaľovačku hygienickú po dlhú dobu.

 

  • Možnosti úložného priestoru: Ak si vyberiete kombinovanú postieľku alebo samostatný prebaľovací pult, je vhodné, ak obsahuje zabudovaný úložný priestor, aby boli plienky, obrúsky, pleťové vody a ďalšie potrebné veci ľahko dostupné.

2. obrázok: pinterest.com/sasou13200

 

  • Varibialita: väčšina prebaľovacích pultov je prestaviteľná, takže keď dieťa vyrastie z plienok, môžu sa používať na iné účely. Z dlhodobého hľadiska ide o úsporné riešenie.

 

Najlepšie prebaľovacie pulty pre deti do bytu aj na cesty

Pred výberom prebaľovacieho pultu na plienky si dobre premyslite, kde, ako a koľko ho budete používať. Môžete si vybrať kombinovanú postieľku, ktorej súčasťou je prebaľovací pult, alebo si môžete kúpiť samostatný prebaľovací pult. Nezabudnite ich doplniť mäkkou prebaľovacou podložkou pre pohodlie vášho dieťaťa. Alebo sa môžete rozhodnúť pre kúpu veľkej komody do detskej izby, ktorú môžete používať neskôr, a pevnej prebaľovacej podložky. Ak často cestujete, či už na návštevu k starým rodičom, alebo za oddychom, skladacia a prenosná postieľka s prebaľovacou podložkou vám bude verným spoločníkom dlhé roky.

 

Kombinovaná postieľka

Kombinovaná detská postieľka je síce v súčasnosti menej módna, ale je dobrou voľbou do menších detských izieb, pretože kombinuje klasickú detskú postieľku s prebaľovacím pultom, ale zaberá oveľa menej miesta ako tieto dva kusy nábytku samostatne. V tomto prípade sa oplatí vybrať takú, ktorú možno prestavaním postieľky premeniť na jednoduchú komodu, pretože postieľka sa zvyčajne používa dlhšie ako prebaľovacia plocha.

 

 

Prebaľovací pult

Prebaľovací pult je praktický pomocník, ktorého vďaka kolieskam môžete zvyčajne umiestniť tam, kde ho najviac potrebujete. Prebaľovací pult ponúka dostatok úložného priestoru, pretože má pod sebou priestranné police. Môžete naň umiestniť pevnú alebo mäkkú prebaľovaciu podložku v závislosti od toho, či má bočný okraj. Je to najpohodlnejšie, ale priestorovo najnáročnejšie riešenie.

 

 

Pevná podložka na prebaľovanie

Pevná prebaľovacia podložka je univerzálny a praktický výrobok. Môžete ju použiť na prebaľovacej ploche kombinovanej postieľky, na samostatnom prebaľovacom pulte, priečne na postieľke alebo na akejkoľvek komode.

Sklopný prebaľovací pult

Ak hľadáte praktickú, ľahko zmontovateľnú a priestorovo úspornú prebaľovaciu podložku, vyberte si našu nástennú prebaľovaciu podložku a ušetrite veľa miesta v detskej izbe! Môžete ju nainštalovať do ľubovoľnej časti miestnosti vo výške, ktorá vám vyhovuje, aby ste mohli svoje dieťa pohodlne prebaľovať. V zloženom stave nezaberá v miestnosti takmer žiadne miesto. Jeho čistá biela farba je ideálna pre akýkoľvek štýl detskej izby.

 

3. obrázok: Závesný a sklopný prebaľovací pult - www.alinda.sk

 

Tento typ prebaľovacieho pultu je vynikajúcou voľbou pre reštaurácie, toalety, detské ihriská, bazény, spoločenské priestory.

falra szerelhető pelenkázó
Závesný a sklopný prebaľovací pult
Special Price € 62.90 RRP: Regular Price € 79.89 Aktuálna maloobchodná predajná cena odporúčaná výrobcom.
Zhrnutie objednávky

 

Cestovná postieľka s prebaľovacou podložkou

Zabezpečte svojmu dieťaťu príjemný a pohodlný odpočinok s cestovnou postieľkou, nech ste kdekoľvek. Postieľku môžete ľahko zložiť a vziať so sebou na dovolenku a výlety, ale je to aj skvelá cestovná postieľka na návštevu k príbuzným. Súčasťou postieľky je aj odnímateľný hrací mostík s farebnými hračkami, ktorý vaše dieťa zabaví počas odpočinku a pred spaním. Vďaka odnímateľnej prebaľovacej podložke nemusíte hľadať samostatné miesto na výmenu plienok alebo prebaľovanie po kúpaní.

 

4.obrázok: Cestovná postieľka s prebaľovacou podložkou a hracím mostíkoml - www.alinda.sk

 

Vďaka uzamykateľným kolieskam ho môžete ľahko premiestňovať z jednej miestnosti do druhej a udržať ho stabilný v správnej miestnosti. Jeho flexibilná, stabilná bočná konštrukcia zo sieťoviny vám umožní mať dieťa neustále na očiach. Jeho materiál sa ľahko čistí.

utazóágy játékhíddal
Cestovná postieľka s prebaľovacou podložko...
Special Price € 51.90 RRP: Regular Price € 79.89 Aktuálna maloobchodná predajná cena odporúčaná výrobcom.
Zhrnutie objednávky

 

Príslušenstvo na výmenu plienok

Existuje mnoho doplnkov, ktoré vám môžu pomôcť pri starostlivosti o vaše dieťa počas prebaľovania. Niektoré užitočné doplnky na prebaľovanie:

 

- Prebaľovací pult: poskytuje bezpečné a pohodlné miesto na výmenu plienok. Prebaľovacie stoly zvyčajne obsahujú bočné úložné priestory, takže máte všetky potrebné veci po ruke, keď ich potrebujete.

 

- Pevný alebo mäkký prebaľovací stôl: pomáha zabezpečiť pohodlné prebaľovanie a prebaľovanie, najmä ak vaše dieťa ešte nevie sedieť. Mäkký okraj a ležiaca plocha zabezpečia dieťaťu pohodlie. Ľahko sa čistí a prenáša.

 

- Taška na prebaľovanie: Do tohto puzdra sa zmestia plienky, obrúsky, prebaľovacie podložky a ďalšie potrebné veci. Vyberte si z viacerých priehradiek, aby ste ľahko našli, čo potrebujete.

 

- Prebaľovacia podložka: Prenosná prebaľovacia podložka môže byť jednorazová, ale praktickejšie je mať skladný, nepremokavý kus, ktorý sa ľahko udržiava v čistote. Môže byť ideálna na cesty alebo keď nie je k dispozícii prebaľovací stôl.

 

- Vlhčené obrúsky: Vyberte si verziu bez parfumácie určenú pre deti s citlivou pokožkou.

 

- Ochranný krém: Zaobstarajte si niekoľko balení, jedno na doma, jedno do prebaľovacej tašky, ale pre istotu môžete mať nejaké aj v aute alebo v kočíku.

 

 

- Vrecko na plienky: môže byť užitočné, ak potrebujete uskladniť použité plienky, najmä ak v blízkosti nenájdete odpadkový kôš alebo ste na cestách. 

 

- Kôš na plienky: Špeciálny kôš na uskladnenie plienok, ktorý znižuje zápach. Tie najnovšie sú teraz jednoduché, ovládateľné jednou rukou a majú 99,97 % bariéru proti zápachu.

 

Aký je rozdiel medzi mäkkou a pevnou podložkou na prebaľovanie

Rozdiely medzi mäkkými a pevnými plienkami sú najmä v materiáloch, dizajne a funkčnosti. V závislosti od individuálnych preferencií a špecifických potrieb majú oba typy svoje výhody. Pozrime sa, v čom sa líšia:

- Mäkké prebaľovacia podložka:

Zvyčajne sú vyrobené z mäkších a pohodlnejších materiálov a často obsahujú dodatočné polstrovanie, aby bolo prebaľovanie pre dieťa pohodlnejšie. Ľahšie sa prenášajú a premiestňujú, čo môže byť praktické, ak potrebujete často meniť miesto na prebaľovanie. K dispozícii je širší sortiment mäkkých prebaľovacích plachiet v rôznych veľkostiach a štýloch.

 

- Pevná prebaľovacia podložka:

Pevné prebaľovacie podložky majú zvyčajne pevnejšiu konštrukciu, vďaka ktorej môže byť prebaľovanie bezpečnejšie. Často obsahujú zabudovaný úložný priestor, ktorý môže byť praktický na uloženie prebaľovacích doplnkov a detského oblečenia. Medzi tuhé prebaľovacie plachty patria aj kvalitnejšie a drahšie verzie.

 

Odnaučenie od plienok krok za krokom

Tréning na nočník je vždy viacstupňový proces, najprv od plienok k nočníku a potom od nočníka k záchodu. Čo je potrebné na to, aby sa vaše dieťa naučilo chodiť na nočník? Predovšetkým trpezlivosť a pokoj. Existuje mnoho rôznych spôsobov, ako začať s nácvikom chodenia na nočník, preto sa snažte nájsť ten, ktorý vám a vášmu dieťaťu najviac vyhovuje.

Tréning na nočník je najčastejším spôsobom, ako si malé deti zvykajú na pravidelnosť. Posaďte ho naň v pravidelných intervaloch, vyzlečte mu nohavice a plienku. Aj to pomôže tieto pohyby zafixovať. Skôr či neskôr vystihnete správny okamih, keď dieťa sedí na nočníku.

 

5. obrázok: Rodinné WC sedátko - www.alinda.sk

 

Po použití nočníka je ďalším náročným krokom privyknúť dieťa na klasický záchod, pretože je oveľa väčší ako zvyčajne a pri malých deťoch musíte byť veľmi opatrní, aby ste ich udržali na sedadle. S redukciou na záchodové sedadlo je tento proces oveľa jednoduchší. 2 v 1, stačí sklopiť, keď sa malé deti ponáhľajú. Nie je potrebné ho neustále nasadzovať a dávať dole, deti ho môžu ľahko používať. Detské sedadlo sa nachádza pod vekom a sedadlo pre dospelých pod ním. Zostáva pevne na mieste, ľahko sa udržiava v čistote.

- 36%
Szűkítős WC ülőke
Rodinné WC sedátko
Special Price € 17.90 RRP: Regular Price € 27.90 Aktuálna maloobchodná predajná cena odporúčaná výrobcom.
Zhrnutie objednávky

 

 

Predchádzajúci Špeciálne vianočné darčeky pre rodinu
Ďalej Nákup umelej borovice: sprievodca výberom ideálneho vianočného stromčeka