Kempingové vybavenie pre dokonalú dovolenku

Kempingové vybavenie pre dokonalú dovolenku

Využite toto leto a vydajte sa na turistiku! Zaobstarajte si potrebné príslušenstvo od Alindy...

Kempovanie sa stáva čoraz obľúbenejším spôsobom, ako sa priblížiť k prírode a užívať si slobodu. Aby však bola dovolenka skutočne dokonalá, je dôležité mať správne vybavenie. V tomto článku vám predstavíme najlepšie kempingové vybavenie, ktoré vám zabezpečí príjemnú dovolenku.

Čo by ste si mali zaobstarať?

Vybavenie, ktoré potrebujete na kempovanie, závisí najmä od typu kempu, počasia a vašich individuálnych potrieb. Na klasické kempovanie nezabudnite na tieto veci:

  • Stan: Prvou a najdôležitejšou súčasťou vybavenia je stan, ktorý vám a vašim spoločníkom poskytne prístrešie na noc.

 

  • Spací vak: spací vak je pri kempovaní nevyhnutný, aby ste sa v noci cítili pohodlne a v teple. Použite podložku, ktorá ho ochráni pred vlhkosťou a nečistotami.

 

  • Vrstvené oblečenie: Je dobré vziať si rôzne vrstvy oblečenia, pretože počasie sa môže meniť od chladného cez horúce až po daždivé.

 

  • Kuchynské vybavenie: ak si chcete dopriať teplé jedlo v mäkkom lone prírody, dôkladne si zabaľte všetky potrebné pomôcky: kuchynský riad, príbory, taniere, poháre, nože a ďalšie príslušenstvo. Ak máte v aute miesto, budete vďační aj za skladací kempingový stôl.

- 17%
kemping szett
Kempingový stôl so 4 stoličkami
Special Price € 42.90 RRP: Regular Price € 51.90 Aktuálna maloobchodná predajná cena odporúčaná výrobcom.
Zhrnutie objednávky

 

  • Baterky, lampáše: na zabezpečenie správneho osvetlenia je dobré vziať si so sebou baterky, lampáše a batérie. Na večerné náladové osvetlenie môžete použiť solárne lampáše do zásuvky, ale nezabudnite si pribaliť LED reflektor na batérie.

- 38%
Leszúrható napelemes kerti lámpa
Solárne zapichovacie svietidlo, 10 ks
Special Price € 14.90 RRP: Regular Price € 23.90 Aktuálna maloobchodná predajná cena odporúčaná výrobcom.
100%
2 Hodnotenie

 

 

  • Prenosný varič: na pečenie, kúrenie alebo len na príjemné táborenie sa môže hodiť prenosné ohnisko a gril.

Hordozható grill
Ohnisko s grilom, s prenosnou taškou navyše
Special Price € 56.90 RRP: Regular Price € 81.89 Aktuálna maloobchodná predajná cena odporúčaná výrobcom.
Zhrnutie objednávky

 

  • Odpudzovač komárov: Vzduch, ktorý vydychujeme, je pre samičky mimoriadne atraktívny, pretože im poskytuje zdroj potravy v blízkosti. Na bezproblémové kempovanie sa vybavte najlepšími repelentmi proti hmyzu. A ak je k dispozícii sieťová zástrčka, nenechávajte doma elektrický lapač hmyzu.

 

Elektromos rovarcsapda
Elektrický lapač hmyzu
Special Price € 12.90 RRP: Regular Price € 24.90 Aktuálna maloobchodná predajná cena odporúčaná výrobcom.
Zhrnutie objednávky

 

  • Opaľovací krém: napriek rastúcej informovanosti mnohí ľudia stále podceňujú silu slnka. Kempovanie zvyšuje našu expozíciu UV žiareniu a naša pokožka si všimne každé spálenie, preto sa oplatí klásť veľký dôraz na ochranu pred slnkom.

 

  • Kempingová stolička: pri kempovaní môžete v skladacej stoličke tráviť dlhý čas, preto je dôležité, aby bola vyrobená z kvalitného a odolného materiálu a dala sa ľahko prenášať.

horgász szék 2db-os
Rybárske kreslá, 2 ks
Special Price € 25.89 RRP: Regular Price € 34.89 Aktuálna maloobchodná predajná cena odporúčaná výrobcom.
Zhrnutie objednávky

 

Najlepšie skladacie kempingové postele

Dobrá skladacia kempingová posteľ má množstvo funkcií, ktoré zvyšujú pohodlie a praktickosť pri kempovaní. Pred kúpou sa zamerajte na tieto vlastnosti:

 

  • Stabilita a odolnosť: stabilita a odolnosť skladacieho kempingového lôžka sú veľmi dôležité, pretože zaisťujú bezpečnosť a pohodlie. Túto požiadavku zvyčajne spĺňajú postele s oceľovým, hliníkovým alebo pevným plastovým rámom.

 

  • Pohodlný spací povrch: mäkký matrac alebo čalúnený spací povrch správnej hrúbky a mäkkosti zaručuje pohodlie a dobrý spánok.

 

  • Skladnosť a prenosnosť: vyberte si kempingovú postieľku, ktorá sa dá rýchlo a ľahko zložiť, zložiť a zmestiť do malého priestoru.

 

  • Váhová kapacita: kontrola váhovej kapacity skladacích kempingových postelí je nevyhnutná, najmä pri výbere pre ľudí s väčšou postavou.

kempingágy szürke
Kempingová posteľ v skladacom prevedení
Special Price € 80.90 RRP: Regular Price € 89.90 Aktuálna maloobchodná predajná cena odporúčaná výrobcom.
Zhrnutie objednávky

 

Tipy a triky pre dokonalé kempovanie

Vidieť prvé kvety na stromoch na jar, kúpať sa v chladnom jazere v lete alebo liezť na hory na jeseň: kempovanie je skvelý spôsob, ako zažiť mnoho spôsobov, ako sa spojiť s prírodou. Tu je niekoľko tipov, ktoré vám pomôžu zabezpečiť, aby bol váš výlet do kempu úspešný:

  • Výber miesta: vopred si naplánujte miesto, kde chcete táboriť, a urobte si prieskum o danej oblasti. Ak budete vopred vedieť, aké bude počasie, pomôže vám to pri výbere ideálneho miesta na stanovanie a správneho vybavenia, ktoré budete potrebovať.
  • Výber stanu: je dôležité vybrať si stan správnej veľkosti a kvality, dostatočne veľký na to, aby sa vám pohodlne zmestil a chránil vás pred vlhkým alebo chladným počasím.

 

  • Zapaľovanie ohňa: vždy zapaľujte oheň bezpečne a používajte vhodné nástroje. Ideálne miesto na zapálenie ohňa je suché a dostatočne vzdialené od stanov a iných horľavých predmetov.

 

  • Zásobovanie vodou: vždy sa uistite, že máte dostatok vody a vhodné čistiace zariadenie, aby ste mohli používať čistú vodu porovnateľnej kvality ako pitná voda.
  • Jedlo a nápoje: Vezmite si so sebou dostatok potravín a nápojov a bezpečne ich uskladnite v kempe. Nezabudnite si vopred naplánovať, aké jedlo si pripravíte a aké vybavenie budete potrebovať.

Hőtartó doboz
Prepravný termobox
Special Price € 15.89 RRP: Regular Price € 28.89 Aktuálna maloobchodná predajná cena odporúčaná výrobcom.
Zhrnutie objednávky

 

  • Vybavenie: okrem základného vybavenia, ako je stan, spací vak, matrac, lampáš, nádoby na jedlo a podpaľovače, by ste si mali priniesť aj príslušenstvo, ako je dáždnik, moskytiéra alebo hojdacia sieť, aby bolo kempovanie pohodlnejšie a príjemnejšie.

fuggoagy 5 szinben
Závesná sieť pre dve osoby
Special Price € 13.89 RRP: Regular Price € 27.90 Aktuálna maloobchodná predajná cena odporúčaná výrobcom.
Zhrnutie objednávky

 

  • Čistý a uprataný kemp: vždy dbajte na to, aby bol kemp čistý a uprataný, aby boli odpadky riadne uložené a aby po vašom odchode nikdy nezostali v kempe. Takýto ekologický prístup je dôležitý pre zachovanie životného prostredia a krás prírody.

 

  • Vychutnajte si tento zážitok: kempovanie je fantastickou príležitosťou na relaxáciu, uvoľnenie, uzavretie sa do seba, ignorovanie vonkajšieho sveta, čítanie alebo hlboký rozhovor s rodinou či priateľmi.
Predchádzajúci Výhody a účinky tréningu s kettlebellom
Ďalej Zvýšte si hladinu energie a zlepšite si náladu pomocou jogy