Jarné dekoračné nápady do vášho domova

Jarné dekoračné nápady do vášho domova

Zariaďte svoj domov štýlovo s príchodom jari...

Jar je čas obnovy, a to sa týka nielen prírody, ale aj nášho domova. Objavte najnovšie jarné dekoračné nápady, ktoré môžu váš domov oživiť!

 

Ideálne farby pre jarný domov

Charakteristické farby jari sú zvyčajne svieže, živé a prírodné odtiene, ktoré pomáhajú vytvoriť vo vašom dome atmosféru čerstvosti a obnovy. Tu je niekoľko príkladov, s ktorými môžete dosiahnuť okamžitý efekt:

  • Modrá: Svetlomodrá alebo azúrová môže vyžarovať čerstvosť a pokoj, pripomínajúc farbu jarného neba a čerstvého jarného vzduchu.

1.houseandhome.com

Okrem drobných dekoračných zmien môžete modrú farbu zaviesť aj vo forme menších kusov nábytku, napríklad barovej stoličky. Takto môže pocit čerstvosti a pokoja sprevádzať počas celého roka, keď ste v jedálni, varíte, učíte sa, pracujete alebo čítate.

 

2.https://alindashop.ro/scaune-de-bar-tapitate-2-buc-in-mai-multe-culori Szövet borítású bárszék 6 színben - alinda.hu

 

  • Zelená: Zelená farba je vynikajúcou voľbou pre jarný domov, pretože sa spája s prírodnou vegetáciou a čerstvou trávou. Odtiene svetlozelená, mentolová zelená alebo papraďová zelená vyžarujú pokoj a čerstvosť.

3. hello-hayley.com

 

Ak túžite po dlhodobom pozitívnom vplyve farby, vyberte si doplnkový kus nábytku v tejto farbe, ktorý môže byť stále na očiach. Praktické a štýlové riešenie do vášho domova je fotelágy 2 v 1, ktorý ponúka mimoriadne pohodlie a šetrí miesto.

 

4. https://alindashop.ro/fotoliu-pat-2-in-1-in-mai-multe-culori2 az 1-ben fotelágy - www.alinda.hu

 

  • Ružová: Jednou z charakteristických farieb jari je ružová, ktorá prináša sviežosť a plnosť života. Odtiene svetloružovej alebo púdrovej ružovej môžu vytvoriť milú a teplú atmosféru vo vašom dome. Mäkká deka, útulný nástenný obraz, váza alebo obliečka na vankúš môžu dokonale evokovať tento pocit.

5.: tuftandtrim.com

  • Žltá: Slnkom zaliata žltá farba vyžaruje radostnú energiu a šťastie, a dobre sa hodí k jarnému náladu. Svetlé, pastelové žlté odtiene môžu priestoru dodať príjemné teplo.

6. anextraordinaryday.net

 

  • Svetlosivá: Tento neutrálny odtieň sa vynikajúco kombinuje s ostatnými jarnými farbami a môže pomôcť vytvoriť čistejší a ľahší dojem v priestore.

7: cobblestonesvintage.tumblr.com

 

Samozrejme, na toto nie je potrebné čakať na jar. Ak preferujete čistý, moderný dizajn, je vždy dobrý nápad zaobstarať si niekoľko sivých kusov nábytku, ktoré môžete podľa sezóny ľahko oživiť farbami. V ponuke Alindy nájdete mnoho takýchto kusov nábytku, či už pre vonkajšie alebo vnútorné použitie.

8.: www.alinda.hu

 

 

  • Prírodné farby dreva: Prirodzené odtiene dreva, ako sú svetlé drevo alebo bledý dub, môžu priestoru dodať ďalšie teplo a prírodný vzhľad, čím doplnia jarnú atmosféru.

9: antiquefarmhouse.com

 

Jarné dekoračné nápady s kvetmi

Kvetinové vence: Vyrobte si vence z čerstvých alebo umelých kvetov a zaveste ich na dvere alebo na stenu. Vence s farebnými a živými kvetmi, ako sú tulipány, sedmokrásky alebo margarétky, vytvoria krásny jarný výhľad.

10 angelamariemade.com

 

  • Kvetinová stredová dekorácia na stôl: Pripravte kvetinovú dekoráciu na stôl z čerstvých kvetov usporiadaných v peknej váze. Použite farebné jarné kvety, ako sú narcisy, fialky alebo pomnôžky, aby stôl pôsobil čerstvo, voňavo a veselo.

11.: ideastand.com

 

  • Kvetinová stenová dekorácia: Ozdobte steny kvetinovými prvkami, ako sú kvetinové nálepky na stenu alebo obrazy. Tieto dekorácie oživia steny a pomôžu vytvoriť jarnú atmosféru.

12. printandproper.com.au

 

  • Kvetinové obrusy a vankúše: Urobte váš byt ešte veselším pomocou kvetinových obrusov a vankúšov. Vyberte si jarné vzory, ako sú kvety alebo motýle, aby bol váš domov ešte čerstvejší a radostnejší

13. : yourhomebasedmom.com

 

  • Kvetinové závesy a zatemňovacie závesy: Kúpte si závesy alebo zatemňovacie závesy s kvetinovými vzormi, aby aj okná mali jarnú atmosféru. Tieto textílie pridávajú domovu veselé farby a vzory a vytvárajú pocit jasnej jari aj počas zamračených dní.

14: hgtv.com

 

Jarné dekorácie na stôl

Jarné dekorácie na stôl môžu vylepšiť vzhľad jedálenského stola alebo sviatočného stola vo vašom dome. Tu sú niektoré nápady:

Kvetinová stredová dekorácia na stôl: Centrálna dekorácia na stôl vyrobená z čerstvých jarných kvetov vložených do vázy je vždy skvelou voľbou. Použite narcisy, tulipány, sedmokrásky alebo iné jarné kvety a umiestnite ich do peknej vázy alebo misky uprostred stola.

15.: shadesofblueinteriors.com

 

  • Jarné svietniky: Vyberte si svietniky v jarnom štýle a ozdobte ich čerstvými kvetmi alebo jarnými zelenými rastlinami. Umiestnite ich na stôl, aby vytvorili teplé a útulné svetlo.

16. rosie-loves.co.uk

 

  • Jarné plody a ovocie: Na ozdobenie stola použite čerstvé jarné plody a ovocie, ako sú citróny, limetky alebo čerstvé bobuľové ovocie. Umiestnite ich do pekných misiek alebo košíkov na stole. Jednoduchý, ale skvelý spôsob, ako vytvoriť atmosféru.

17.: craftberrybush.com

 

  • Dekorácie motýľov alebo vtákov: Použite jarné dekorácie s motýľmi alebo vtákmi na stole. Môže to byť svietnik v tvare motýľa alebo vtáka, dekoratívne vtáčie búdky alebo ozdobné motýle, ktoré oživia stôl.

18.: countryliving.com

 

  • Jarné textílie: Tiež jednoduchý a cenovo efektívny spôsob, ako vytvoriť jarnú atmosféru, je kúpa stolových obrusov, servítok a behúňov s jarnými motívmi (kvety, motýle, vtáky) na stôl.

19.: dunelm.com

 

DIY projekty: Recyklované jarné dekorácie

Dekorácie z recyklovaných materiálov sú skvelým spôsobom, ako kreatívne a ekologicky zdobiť váš domov na jar. Tu sú niektoré nápady:

Papierové kvety: Vytvorte kvety z recyklovaného papiera, napríklad z farebných časopisov, novín alebo starých kníh. Vystrihnite z papiera kvety, potom ich zrolovať a zlepiť, aby ste vytvorili kvetové hlavy. Tieto prilepte na vetvu alebo na zdobený kartón, aby ste získali kvetinovú stenovú dekoráciu.

Sklenené fľaše s kvetmi: Použite prázdne sklenené fľaše alebo zaváracie poháre a ozdobte ich maľbou alebo stužkou. Potom do nich vložte čerstvé alebo umelé kvety, aby ste vytvorili farebné jarné kytice.

 

20: @twopeassc

 

  • Visiace dekorácie: Papierové kvety usporiadané do starostlivo zostavených kompozícií, ktoré padajú ako vodopád z konára ovocného stromu? Vtáčiky vyrobené z klipsov a hodvábnej látky, ktoré veselo naháňajú jeden druhého vo vzduchu? Nebojte sa prebudiť svoju tvorivosť a premeňte svoje sny o dokonalej jarní dekorácii na skutočnosť s vynaliezavou visiacou ozdobou, ktorá odráža atmosféru jari.

21. marthastewart.com

 

Malý priestor, veľký efekt: Dekorácia balkóna a terasy

Balkón a terasa sú síce malé priestory, ale s vhodnou dekoráciou môžu mať veľký dopad a premeniť sa na príjemnú, pohodlnú malú oázu. Tu sú niektoré tipy na efektívnu dekoráciu malého priestoru balkónu a terasy:

  • Funkčné nábytok: Vyberte si malé, funkčné nábytky, ako sú skladacie stoličky alebo stoly, aby ste maximálne využili dostupný priestor. Skladací nábytok sa ľahko ukladá, keď nie je potrebný, a ľahko sa premieňa, keď máme hostí.

Mozaikmintás szék 2 db
Stoličky s mozaikovým vzorom, 2 ks
Special Price € 79.90 RRP: Regular Price € 142.89 Aktuálna maloobchodná predajná cena odporúčaná výrobcom.
Zhrnutie objednávky

  • Rastliny a kvety: Použite rastliny a kvety, aby ste vytvorili čerstvú a zelenú atmosféru vo vašom domove. Vyberte si malé rastliny, ktoré sa zmestia na terasu alebo balkón, a zasaďte ich do pekných kvetináčov alebo truhlíkov. Kvetinová záhrada alebo závesné kvetinové dekorácie môžu tiež vytvoriť pekný a špeciálny efekt.

Teleszkópos virágtartó, szürke
Teleskopický stojan na kvety, sivý
Special Price € 47.90 RRP: Regular Price € 59.90 Aktuálna maloobchodná predajná cena odporúčaná výrobcom.
Zhrnutie objednávky

  • Textilné dekorácie: Použite textilné dekorácie, ako sú vankúše, prikrývky alebo koberce, aby ste vytvorili teplú a pohodlnú atmosféru na balkóne. Vyberte si ľahké a trvanlivé materiály, ktoré odolajú poveternostným vplyvom a sú ľahko umývateľné.

22.  decorwitheva.com

  • Svietidlá a osvetlenie: Použite osvetlenie pre útulnú atmosféru, najmä večer alebo v noci. Stačí umiestniť závesné lampy, sviečky alebo reťaze so svetlami na terasu alebo balkón.

Vízálló dekor égősor
Vodeodolná svetelná dekoračná reťaz, 15 ks...
Special Price € 47.90 RRP: Regular Price € 76.89 Aktuálna maloobchodná predajná cena odporúčaná výrobcom.
80%
1 Hodnotenie

  • Skladovanie a organizácia: Použite praktické riešenia na skladovanie, aby ste udržiavali balkón v poriadku a maximalizovali dostupný priestor. Napríklad skladovacie boxy alebo police na stene, kde môžete usporiadať doplnky a náradie.

falra rögzíthető tároló
Nástenný organizér s 5 úrovňami
Special Price € 50.90 RRP: Regular Price € 77.90 Aktuálna maloobchodná predajná cena odporúčaná výrobcom.
Zhrnutie objednávky

 

Svetlo a textúra: Vytvorenie jarného prostredia

Na vytvorenie jarného prostredia vo vašom dome sú svetlo a textúra kľúčové prvky. Tu sú niektoré tipy na kombinovanie svetla a textúry pre dosiahnutie jarného nálady:

Prírodné svetlo: Využite prírodné svetlo čo najlepšie. Otvorte okná, zodvihnite rolety alebo záclony, aby ste pustili dovnútra slnečné svetlo. Prírodné svetlo prináša do vášho domova čerstvosť a život a pomáha vytvoriť jarnú atmosféru.

Jemné osvetlenie: Použite jemné, teplé svetlo lampy alebo sviečky, aby ste vytvorili útulné a romantické osvetlenie vo vašom dome. Vedeli ste, že LED svetelné reťaze vyzerajú dobre nielen v zimnom období počas sviatkov, ale aj na jar? Skúste ich na jar a užívajte si večernú, špeciálnu atmosféru.

 

23.pinterest.com/fleabrain2u2

 

Karácsonyi LED fényfüzér
LED reťaz vo voliteľnej veľkosti
Special Price € 10.90 RRP: Regular Price € 14.90 Aktuálna maloobchodná predajná cena odporúčaná výrobcom.
100%
1 Hodnotenie

  • Rastliny a kvety: Použite rastliny a kvety pre čerstvý a zelený nádych. Umiestnite čerstvé alebo umelé kvety na rôzne miesta vo vašom dome, ako sú stoly, police alebo parapety. Rastliny a kvety nielenže prinesú do vášho domova farbu a sviežosť, ale tiež pridajú textúru.

Lépcsős virágtartó állvány
Kvetinový stojan rebrík
Special Price € 52.90 RRP: Regular Price € 59.90 Aktuálna maloobchodná predajná cena odporúčaná výrobcom.
Zhrnutie objednávky

 

  • Prírodné materiály: Používajte prírodné materiály, ako sú drevo, bambus, ratan alebo kameň. Tieto materiály prinášajú do vášho domova teplo a prírodný vzhľad a pomáhajú vytvoriť alebo zdokonaliť jarnú atmosféru. Náš pletený ratanový kreslo s čalúneným sedadlom zabezpečí maximálne pohodlie a stane sa štýlovým doplnkom vášho záhrady, terasy alebo dokonca obývacej izby.

24. pinterest.com/sabina2426

 

 

 

Predchádzajúci Turíce s rodinou: ako spolu tráviť čas
Ďalej Kreatívne remeselné nápady na Deň detí