Aj vy môžete mať romantickú zimnú záhradu a terasu - sprievodca

Aj vy môžete mať romantickú zimnú záhradu a terasu - sprievodca

Vytvorte si romantickú záhradu aj v chladnom období s našimi produktmi...

Po nástupe zimy sa čoskoro začneme tešiť na zmiernenie počasia, pokračujúce svetlo, štebot vtákov, jemný vánok, pomalé otváranie kvetov. To je však ešte ďaleko, preto sa oplatí využiť to, čo máme, a vidieť pozitíva. V dnešnom článku vám ponúkneme návrh na romantickú zimnú chatu.

 

Výhody zimnej záhrady

Vytvorenie otvorenej zimnej terasy v záhrade môže mať mnoho výhod, najmä pre tých, ktorí chcú v chladných mesiacoch vytvoriť romantickú atmosféru. Mnohí ľudia si možno myslia, že zima je obdobie, keď sa toho dá robiť menej a väčšinou sme zavretí v dome/byte. V tomto ročnom období však naše telo potrebuje rovnako veľa (ak nie viac) času stráveného vonku. Čapice, šály, rukavice a vyrazte na čerstvý, svieži vzduch.

Romantická zimná záhrada, terasa alebo balkón vám umožnia vytvoriť čarovnú a útulnú atmosféru, kde si môžete posedieť pri horúcom kakau alebo pohári vína. Vychutnajte si krásu záhrady a blízkosť prírody bez toho, aby vás obmedzovalo sychravé počasie. Pozorovanie padajúceho snehu a hviezd môže byť jedinečným zážitkom aj v chladnom počasí.

Typy zimných záhrad

Zimná záhrada môže mať mnoho podôb v závislosti od možností vášho domu. Môže ju tvoriť uzavretý (alebo otvorený) balkón, veľká terasa, oplotená časť dvora alebo dokonca úkryt v drevárni. Všetko je to o nápade, prevedení a zábave. Teplé, mäkké, nadýchané látky, horúce nápoje, jemná hudba, zvuk plápolajúceho ohňa, otáčanie stránok knihy... Potreby sú nekonečné, všetko záleží len na nás. V dnešnej kompilácii vám ponúkame nápady na vytvorenie vlastnej romantickej zimnej záhrady.

 

Balkón zazimovaný

1. obrázok: http://keltainentalorannalla.blogspot.com

Na to, aby ste si v zime mohli užívať čerstvý vzduch, nepotrebujete obrovskú záhradu ani krytú terasu. Stačí, ak balkón správne zazimujete. Vyberte si nábytok určený do zimného počasia, napríklad s plastovými alebo hliníkovými rámami a vankúšmi, ktoré odolávajú vlhkosti a chladu. Používajte teplé prikrývky a vankúše, aby ste sa po nástupe chladného počasia cítili príjemne a pohodlne. Ak tu plánujete tráviť viac času, je dobré zabezpečiť aj vykurovanie. Elektrický sálavý alebo infračervený ohrievač môže byť pri teplotách pod bodom mrazu veľkým pomocníkom. Ak si chcete užiť trochu viac, zaobstarajte si masážny prístroj na nohy s funkciou vyhrievania.

 

2. obrázok: Prístroj pre masáž chodidiel, členkov a lýtok - alinda.sk

Jeho funkcie sú nastaviteľné, takže si môžete vybrať masáž, ktorá vám najviac vyhovuje. Intenzitu masáže chodidiel a masáže lýtok môžete nastaviť samostatne. Má 3 rôzne funkcie vyhrievania, ktoré môžete jednoducho nastaviť pomocou ovládacieho panela na hornej strane.

ezüst
Prístroj pre masáž chodidiel, členkov a lý...
Special Price € 111.90 RRP: Regular Price € 171.90 Aktuálna maloobchodná predajná cena odporúčaná výrobcom.
Zhrnutie objednávky

Zimná romantika na dvore

 

3. obrázok: https://hu.pinterest.com/teuntjeb

Na to, aby ste v zime strávili nejaký čas vonku, nepotrebujete nič viac ako odhodlanie. Aj keď nemáte balkón, terasu alebo krytý vonkajší priestor, nádvorie je skvelým miestom, kde môžete začať. Niekoľko LED svetiel, teplé deky, niekoľko litrov horúceho čaju a ohnisko dokážu vytvoriť útulnú zimnú atmosféru.

4. obrázok: LED reťaz vo voliteľnej veľkosti - alinda.sk

 

Naše svetelné reťazce LED sú navrhnuté na všestranné použitie. Môžete nimi ozdobiť terasu, stĺpy, okná alebo výklady. Môžete tiež vytvoriť skvelú atmosféru vo svojej spálni. Je to tiež najlepší spôsob výzdoby na zimné sviatky. Dostupné farby: teplá biela alebo farebná. Môžete si tiež vybrať zo 4 rôznych veľkostí: 120 LED 15 m, 240 LED 27 m, 360 LED 39 m alebo 480 LED 51 m.

Karácsonyi LED fényfüzér
LED reťaz vo voliteľnej veľkosti
Special Price € 10.90 RRP: Regular Price € 14.90 Aktuálna maloobchodná predajná cena odporúčaná výrobcom.
100%
1 Hodnotenie

Nový život pre garáž

 

 

Garáž alebo akákoľvek hospodárska budova môže byť ideálnym miestom, kde môžete uvoľniť trochu priestoru a premeniť ho na zimný prístrešok. Záhradný nábytok s niekoľkými teplými dekami dokonale splní svoju úlohu a čo je najlepšie, budova je vhodná na založenie ohňa.

5. obrázok: Ohnisko s grilom, s prenosnou taškou navyše - alinda.sk

 

Tento produkt kombinuje funkcie ohniska a grilu v jednom praktickom prenosnom zariadení. V ohnisku môžete zapáliť oheň drevom, dreveným uhlím alebo grilovacími briketami a na grilovacom rošte nad ním môžete grilovať mäso, zeleninu a syr. Pozvite priateľov a urobte si výnimočný zimný večer!

Hordozható grill
Ohnisko s grilom, s prenosnou taškou navyše
Special Price € 51.90 RRP: Regular Price € 81.89 Aktuálna maloobchodná predajná cena odporúčaná výrobcom.
Zhrnutie objednávky

 

Vonkajšia terasa po celý rok

Keď sa ochladí, zvyčajne z terasy odnesieme záhradný nábytok a letné nástrahy, zakryjeme ho a necháme ho niekoľko mesiacov na pokoji. Prečo však nevyužívať zastrešenú terasu spojenú s domom aj v zime? Pozvite hostí, roztopte gril, prikryte nadčasový nábytok mäkkými dekami a otvorte niekoľko fliaš červeného vína. A nezabudnite na dekorácie - pár drobných doplnkov okamžite vytvorí slávnostnú atmosféru a zahreje vás aj v tom najchladnejšom počasí.

 

6. ábra: Záhradná lavička, niekoľko typov - alinda.sk

 

S touto kovovou záhradnou lavičkou si môžete užívať relax na záhrade alebo terase. Vďaka robustnému, nadčasovému kovovému rámu bude odolným a štýlovým doplnkom vašej záhrady alebo terasy. Vďaka svojej klasickej čiernej farbe si zaručene ukradne vaše srdce, nech už je váš štýl akýkoľvek. Vďaka svojej pohodlnej veľkosti je ideálny pre dve osoby.

levél mintás
Záhradná lavička, niekoľko typov
Special Price € 67.90 RRP: Regular Price € 88.89 Aktuálna maloobchodná predajná cena odporúčaná výrobcom.
Zhrnutie objednávky

 

Praktické doplnky pre záhradný prístrešok

Ak ste po niekoľkých návštevách vychutnali  pobyt v prírode, oplatí sa plánovať na dlhšie obdobie. Kúpte si pohodlné sedenie a niekoľko praktických doplnkov, ktoré zvýšia vaše pohodlie a pohodu v zimnej chate.

 

Skladovanie

Ak ste si zazimovali terasu, premenili prístavbu na zimné útočisko alebo dokonca pozvali hostí, oplatí sa zaobstarať si úložný priestor, ktorý šetrí miesto, ale je užitočný. Mobilná skriňa nie je určená len na oblečenie. Môžete do nej uložiť aj topánky, prikrývky, uteráky a dekoratívne predmety, ktoré sa nepoužívajú. Môžete ju využiť aj na veci, ktoré najčastejšie používate, keď ste vonku, aby ste po ne nemuseli behať po dome.

 

Mobilná skriňa 130x45x170 cm je k dispozícii v 3 farbách. Montáž nevyžaduje skrutky, konštrukcia je ľahká a ľahko sa premiestňuje.

- 26%
Bordó ruhásszekrény
Textilná mobilná skriňa 130x45x170 cm
Special Price € 19.90 RRP: Regular Price € 26.90 Aktuálna maloobchodná predajná cena odporúčaná výrobcom.
Zhrnutie objednávky

Termobox z našej ponuky udrží teplo až 6 hodín, takže je ideálny na horúce nápoje. Dá sa otvoriť a zložiť niekoľkými jednoduchými pohybmi, takže zaberá málo miesta. A vďaka záložkám na boku si ho môžete vziať so sebou, kamkoľvek pôjdete.

Hőtartó doboz
Prepravný termobox
€ 28.89
Zhrnutie objednávky

 

Zábava

Keď si vonku vytvoríte správne pohodlie, môžete sledovať dobré filmy, seriály alebo zábavné videá. Ak máte možnosť, zaveste na strop nastaviteľnú konzolu pre televízor, aby si každý mohol vychutnať program a nezaberal miesto.

 

Náš držiak televízora je určený na vertikálnu montáž na strop. Vhodný na použitie doma, v kancelárii alebo v obchode. Vhodný pre televízory a monitory s uhlopriečkou od 26" do 55". Je vyrobený z pevného materiálu a má nosnosť 55 kg. Uhol sklonu a rozsah otáčania držiaka sú nastaviteľné.

Plafonhoz rögzíthető TV tartó konzol
Vertikálny stropný držiak na TV
Special Price € 13.90 RRP: Regular Price € 21.90 Aktuálna maloobchodná predajná cena odporúčaná výrobcom.
Zhrnutie objednávky

Uistite sa, že sa pri zostavovaní tímu dobre bavíte! Utíšte detskú izbu s obrovskou podložkou piano na párty plnú zábavy pre dospelých.

 

 

 

Môžete prehrať zvuky 8 rôznych nástrojov, prehrávať rôzne melódie, nahrávať ich pomocou funkcie nahrávania a prehrávať ich. Hlasitosť je nastaviteľná. Ako hudobný podklad môžete prehrávať aj vopred nahraté demonštračné melódie. Na tlačidlá citlivé na tlak možno hrať rukou alebo dokonca nohami, takže pri hraní určite zahrejete svojich hostí.

Óriás zongora játszószőnyeg
Hracia podložka veľké piano
Special Price € 42.90 RRP: Regular Price € 69.89 Aktuálna maloobchodná predajná cena odporúčaná výrobcom.
Zhrnutie objednávky

 

Stravovanie

Počasie a spoločnosť sú dobré, pohodlie je zabezpečené, zostáva už len postarať sa o jedlo a nápoje. S mini kamado grilom na drevené uhlie môžete pripraviť tie najchutnejšie jedlá ktorýkoľvek deň v roku.

 

Kamado gril je ideálny nielen na pečenie, ale aj na údenie. Vďaka mimoriadne dobrému udržiavaniu tepla a cirkulácii vzduchu horným a dolným ventilátorom je možné dosiahnuť vysoké teploty. Pokrmy môžete udržiavať teplé zatvorením veka.

- 16%
Mini kamado grill
Mini kamado gril
Special Price € 171.90 RRP: Regular Price € 204.90 Aktuálna maloobchodná predajná cena odporúčaná výrobcom.
Zhrnutie objednávky

K čerstvému a chutnému jedlu chýba už len kvalitné a ušľachtilé červené víno. Oslňte svojich hostí pomocou dekantéra na víno! Ani to najdrahšie, najrenomovanejšie a najstaršie červené víno neukáže svoju skutočnú aromatickú chuť, ak sa pred pitím nenechá dlho vyvetrať. Nechajte víno nejaký čas na vzduchu, aby sa otvorilo a zvýraznilo bohaté arómy a chute. Ak však nemáte dostatok času na prevzdušnenie alebo ak chcete ochutnať svoje červené víno skôr, riešením je táto zložitá pomôcka na dekantáciu.

Bordekantáló állvánnyal
Dekantér na víno so stojanom
Special Price € 16.90 RRP: Regular Price € 33.90 Aktuálna maloobchodná predajná cena odporúčaná výrobcom.
Zhrnutie objednávky

Nech je táto zima iná a strávte kvalitný čas vonku. Či už to bude osamote na balkóne so šálkou horúceho čaju, osamote na terase pri vzrušujúcej kartovej hre alebo so spoločnosťou na dvore pri ohni, ide o to, aby ste zažili výnimočný, nevšedný a pozitívny zážitok.

 

 

Predchádzajúci LED svetelné reťaze - najlepšia vianočná dekorácia do interiéru aj exteriéru
Ďalej Cestujete s dieťaťom? Tieto veci nenechávajte doma!