8+1 geniálne triky na ochranu vašich hodnôt na pláži

8+1 geniálne triky na ochranu vašich hodnôt na pláži

Maj svoje cennosti v bezpečí kdekoľvek a kedykoľvek pomocou našich rôznych trikov!
...
V letných dňoch je kúpanie jednou z najobľúbenejších foriem relaxácie. Avšak medzi relaxačnými vlnami a jemným pieskom často vyvstáva otázka: ako si uchrániť svoje cennosti v bezpečí? Tu je deväť kreatívnych a efektívnych spôsobov, vďaka ktorým si môžeš bez obáv užívať slnečné lúče a špliechanie bez toho, aby boli tvoje cennosti v ohrození.

 

Použitie vodotesného obalu

Spoľahlivý, kvalitný obal zabráni tomu, aby voda poškodila cenné predmety, ako sú telefón, peňaženka alebo doklady. Poskytuje ochranu aj pred pieskom a prachom, čo je obzvlášť užitočné na pláži. Umožňuje jednoduché používanie zariadení v obale bez toho, aby sme ich museli vybrať. Výhodou je tiež ľahká prenosnosť a pohodlné používanie, často prichádza s popruhom, ktorý sa dá zavesiť na krk alebo upevniť na zápästie.

 

 

Skryté vrecká na plážovom uteráku

Plážové uteráky so skrytými vreckami sú ďalším skvelým spôsobom, ako ochrániť svoje cennosti na pláži. Toto riešenie je diskrétne a pohodlné, pretože svoje cennosti môžeš schovať priamo do uteráka, čím menej priťahujú pozornosť. Uterák môžeš naďalej používať tradičným spôsobom, pričom poskytuje aj dodatočný úložný priestor. Uisti sa, že vrecká majú zips alebo iný spoľahlivý uzatvárací mechanizmus, aby sa zabránilo vypadnutiu alebo krádeži cenností.

 

Spoločné stráženie

Starý, osvedčený trik, ktorý je účinný dodnes. Ak ste na pláži viacerí, zorganizujte si, kto kedy bude strážiť cennosti, aby si každý mohol oddýchnuť aj dohliadať na veci. Môžeš si pláž užiť pokojnejšie, ak vieš, že niekto dohliada na tvoje veci. Ak si sám alebo len dvaja, ale chcete ísť spolu do vody alebo do blízkej reštaurácie, požiadajte najbližšieho dovolenkára, aby občas skontroloval aj vašu základňu.

Prázdna fľaša od opaľovacieho krému

Vyber si prázdnu fľašu od opaľovacieho krému, ktorá je dostatočne veľká na to, aby sa do nej zmestili tvoje najdôležitejšie cennosti, ako telefón, peniaze, kľúče. Pred použitím fľašu dôkladne vyčisti, aby si odstránil všetky zvyšky krému a zápach. Vo vnútri fľaše môžeš bezpečne uchovávať svoj telefón, hotovosť, platobné karty a menšie cennosti. Je ľahko prenosná a praktická, nezaberie veľa miesta v tvojej taške.

 

 

 

Kniha s úkrytom

 

Elegantný, kniha v tvare kovového bezpečnostného trezoru je ideálna na ukrytie menších cenností. Na pláži ju maj oddelenú od svojej tašky; keď opustíš lehátko, jednoducho na ňu prehoď uterák. Aj keď je väčšina pláží dnes vybavená kamerami, ak by sa niekto predsa len zameral na tvoje cennosti, určite ich bude hľadať vo tvojej taške.

Könyv alakú biztonsági doboz
Bezpečnostná krabica v tvare knihy
Special Price € 12.90 RRP: Regular Price € 15.89 Aktuálna maloobchodná predajná cena odporúčaná výrobcom.
Zhrnutie objednávky

Uzamykateľná plážová taška

Väčšinu veľkých plážových tašiek chráni iba patent, šnúrka alebo ani toľko. Vyber si takú tašku, ktorá má pevný, spoľahlivý zámok a skryté vrecká. Tašky s kombinovaným alebo visiacim zámkom môžu byť obzvlášť bezpečné. Uisti sa, že taška je vyrobená z vodotesného materiálu, aby tvoje cennosti boli chránené pred vodou a pieskom. Vezmi si so sebou polostan, ktorý poskytne tieň pred priamym slnkom a zároveň ochráni tvoje cennosti, keď budeš preč.

félsátor
Polostan v modrej farbe
Special Price € 12.90 RRP: Regular Price € 19.89 Aktuálna maloobchodná predajná cena odporúčaná výrobcom.
Zhrnutie objednávky

 

Ľadvinka

Do plážovej tašky sa oplatí pribaliť aj malú ľadvinku, aby ste si pri prechádzke, obede alebo návšteve toalety nemuseli brať so sebou všetky veci. Cennosti môžeš vložiť do ľadvinky, takže ich budeš mať jednoducho a ľahko pri sebe, zatiaľ čo opaľovací krém, uterák, časopis a všetko ostatné vybavenie zostane na ležadle.

 

Skrytie medzi detské hračky

Dnes sú krádeže na pláži alebo pobreží pomerne zriedkavé, ale samozrejme by sme si mali vždy zabezpečiť svoje cennosti, keď opúšťame uterák alebo lehátko. Ak máme viacero tašiek, svoje cennosti presuňme z bežnej plážovej tašky do tašky s jedlom alebo ich skryme medzi detské hračky. Ak by sa niekto naozaj odvážil ukradnúť našu peňaženku alebo telefón na pláži, pravdepodobne by ich nehľadal medzi gumovými kačičkami a salámovými sendvičmi.

 

Využi službu úschovy cenností na pláži

Služba úschovy cenností na pláži je vynikajúce a pohodlné riešenie na zabezpečenie tvojich cenností. Na mnohých moderných plážach sú tieto služby už dostupné, čo zaručuje, že tvoje cennosti budú v bezpečí, zatiaľ čo si bezstarostne užívaš relaxáciu a kúpanie.

 

 

 

Predchádzajúci Letné programy a voľnočasové aktivity
Ďalej Osvežujúce tipy na horúce letné dni